Waterman

Acuarius_bnr_top_NL

Waterman en stijl

Acuarius_bnr_style_NL

De waterman heeft een sterke wil, is een krachtige persoonlijkheid en kan zich extravagant door het leven bewegen. Kleding, uiterlijk en stijlkeuze zijn belangrijk voor de Waterman. Met zijn innovatieve instelling kijkt hij steeds uit naar de nieuwste trends en ontwikkelingen, waarmee hij zijn medemens keer op keer weet te verbazen. Wat dit sterrenbeeld betreft is het liever te veel dan te weinig, liever uitbundig dan stil en beter toonaangevend dan langs de zijlijn.

In plaats van te kiezen voor de mainstream, kiest de Waterman zijn eigen lijn. Daarom is de Waterman een verrassende verschijning en kan hij qua kleding en interieur komen met opvallende, soms contrasterende combinaties. Een zelf bedachte mix van retro en avant-garde, of van modern en romantisch, leidt wel altijd tot een ultramoderne look.

Een Waterman is technisch, staat open voor gedurfde experimenten en het ongewone en heeft daardoor een hele creatieve aanpak als het om stijl gaat. Hij heeft oog voor verschillende materialen en houdt van opvallende kleurcombinaties en patronen.

Een Waterman draagt graag blauw en omringt zich thuis ook graag met blauw- en aquatinten. Kleding en meubels van de Waterman springen meteen in het oog door hun innovatieve lijnen en textuur. Graag veel glitters, uitbundige vormen en gecombineerde stoffen! Alles, behalve het normale!

Acuarius_bnr_small_NL

Ultra modern

Waar u een Waterman het eerst tegen zult komen? In de stad! Het liefst een zo groot mogelijke. De Waterman kiest eerder voor een appartement in een wolkenkrabber, dan voor een boerderij op het platteland. Ultra modern gaat boven dorpse gezelligheid. Een gevoel van vrijheid vindt de Waterman in hoge plafonds, ruime vertrekken en grote, licht doorlatende ramen, in plaats van een wijds landschap.

Bij een Waterman thuis vind u veel glas, gecombineerd met metaal en donker hout. Afgezien van de nieuwste technische snufjes en gadgets, houdt de Waterman niet van overbodige accessoires en rommeltjes, maar van orde en ‘opgeruimd staat netjes’.

Als er gekozen wordt voor decoratie, dan zal dat één opvallend item zijn. Een vaas in knallende kleuren en een specifieke vorm, waarschijnlijk zonder bloemen, of een groot kunstwerk aan de muur. Een Waterman is eigenzinnig en zal daarom altijd voor aparte lijnen, figuren en texturen kiezen.

Ook qua kleurcombinaties in huis komt het aan op blauw- en paarstinten, zilver en hoe kan het ook anders.. aqua. De Waterman is niet voorzichtig en gaat voor felle accenten in plaats van een klassiek zwart en wit. De moderne ambiance bij een Waterman in huis weerspiegelt zijn eigenzinnige, sterke en vindingrijke karakter. Voor anderen heel verrassend en inspirerend!

 

Joyce van CHTA
“Zowel het minimalistische wit-zwarte utramoderne, als het kleurrijke spreken de Waterman aan. Mensen geboren met een Waterman-ascendant herken je onmiddellijk door hun kleurrijke opvallende en soms excentrieke kledingstijl. De ascendant symboliseert namelijk de kleding. Maar het sterrenbeeld waar je Maan in staat, of Venus, of gewoon je sterrenbeeld (lees zonne-teken) zeggen meer over de dingen waarmee je je graag omgeeft. De nieuwste gadgets in de keuken of in huis passen daar vaak erg goed bij! Romantische tierelantijntjes zijn echter niets voor de Waterman, want hij wilt zijn huis zo efficiënt ingericht hebben, dat hij alles snel terugvindt en niet te veel hoeft te poetsen of af te stoffen.”
         – Joyce van CHTA Astrologie (www.astrologie.ws)

 

Acuarius_bnr_interior_1_NL
Acuarius_bnr_interior_2_NL
Acuarius_bnr_interior_3_NL

Must-haves

Bijzondere en excentrieke meubels! De waterman zoekt door tot hij de meest ongebruikelijke stukken tegenkomt, waar niemand anders eerder aan dacht. Een tafellamp is groot en opvallend, een vloerlamp strak en van metaal. Accessoires zijn pronkstukken gedragen op een strakke houten sokkel en het diner wordt genuttigd aan een eettafel met glazen blad en een abstract, verchroomd onderstel.

Acuarius_bnr_must_haves_NL
Fotos © Living4Media

Hier kan je alle sterrenbeelden ontdekken

zodiac_nav

Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen

De sales begint vandaag

Aankomende sales