Wegwerpservies

Wegwerpservies

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWegwerpservies

Je geeft een geweldig groot en geslaagd feest waar iedereen de volgende dag nog vol lof over zal praten. Aan het eind van het feest zit jij echter opgescheept met al de afwas. Je bent te lui of te moe om deze vaat direct op te ruimen en laat het een dag staan, waardoor het schoon krijgen steeds moeilijker wordt. Met wegwerpservies heb je dit probleem nooit meer!

Wegwerpservies en bestek zijn ideaal om te gebruiken tijdens een feest. Het is stevig genoeg om een feestmaal te dragen, en na het eten gooi je het weg. Daarnaast is het beschikbaar in allerlei feestelijke uitvoeringen. Het feestmaal kan beginnen!

Praktisch wegwerpservies

Wegwerpservies is gemaakt van recyclebaar materiaal. Het is daarom makkelijk in grote aantallen te produceren en kun je met het kopen van een pak wegwerpservies jouw gasten de hele avond van borden en bakjes voorzien!

Daar kun je een set van wegwerp bestek bij kopen die van hetzelfde recyclebaar materiaal wordt gemaakt. Van chips tot gefrituurd voedsel: alles is op te dienen op wegwerpservies. Het is zelfs magnetronbestendig, waardoor je snel jouw eten even kunt opwarmen. Het gemak dient de mens!

En het scheelt tijd want je hoeft niet af te wassen!

Wegwerpservies: rijk aan variatie

Kunststof wegwerpservies is in elke mogelijke kleur te krijgen: van simpel wit servies tot aan felgekleurd wegwerpservies met bedrukte patroontjes of figuurtjes. Perfect voor een feest dus! Ook leuk om bekers en borden in verschillende stijlen te mixen.

Wegwerpservies is uitermate geschikt voor het geven van themafeesten. Voor Halloween kun je prachtig wegwerpservies en bestek vinden met pompoenenbedrukking. Of met Pasen kun je gaan voor pastelgroene borden met een kuikentjes- of wortelprint.

Met het wegwerpservies is je tafel voor elke gelegenheid aangekleed!

Maak het af met…

Het geheel is pas echt af met servetten in dezelfde themakleuren als jouw wegwerpservies. Voor een leuke presentatie aan tafel, kun je de servetjes in nette driehoekjes opvouwen en daarop netjes jouw bestek ordenen.

Ook de wegwerpbekertjes moeten in het geheel passen om jouw feest af te maken. Op de eettafel binnen, of misschien wel in de tuin voor een lekkere barbecue: met wegwerpservies is het feest compleet.

En als je jouw verjaardag gaat vieren tot in de late uren, kun je we

Wegwerpservies als wanddecoratie

Ook kun je wegwerpservies goed gebruiken om mee te knutselen. Laat jouw kroost hun eigen favoriete bordenset beschilderen en als wanddecoratie gebruiken in de kinderkamer.

Met wat verf, lijm en glitter maak je al gauw de leukste wandborden. Voeg nog wat leuke stickers en bestek toe en klaar is kees. Als je een prikbord in huis hebt, kun je het versierde bord met een punaise ophangen. Anders is een simpel stukje plakband op de muur ook voldoende!

De grote voordelen van wegwerp borden en bekers

  • Veel stuks voor een kleine prijs;
  • Het scheelt enorm veel tijd bij een feestje omdat je het na gebruik gewoon weg kunt gooien;
  • Je kunt er eindeloos met mixen. Er zijn zoveel soorten wegwerpservies dat er altijd wel borden, bekers en bestek te vinden zijn die bij jouw stijl of thema passen;
  • Het is overal te koop. Niet alleen in de winkel maar ook online;
  • Het is gemaakt van recyclebaar materiaal dus je doet de natuur ook een plezier.

Het wegwerpservies is beschikbaar in zoveel verschillende uitvoeringen, dat je geen enkel feest onaangekleed kunt laten.

Vooral voor themafeesten is wegwerpservies een uitkomst om het geheel compleet te maken, maar kan ook dienen als leuk knutselwerk. Hoe ga jij jouw wegwerpservies gebruiken?

Shop jouw nieuwe favoriete wegwerpservies

Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn.