White wash dressoir

White wash dressoir

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWhite wash dressoir

Wil jij je bestaande dressoir vervangen door een nieuw dressoir? Heb je nog helemaal geen dressoir en ben je al een tijdje aan het twijfelen of je er eentje aanschaft? Dan is het misschien tijd om de knoop door te hakken en een white wash dressoir te plaatsen! White wash meubelen zijn erg in opkomst en zijn een ware toevoeging aan menig huishouden.

Een dressoir is een functioneel meubelstuk dat zich leent voor diverse woonruimtes en voor verschillende doeleinden. Je hebt simplistische en complexe dressoirs, afhankelijk van wat je wensen en behoeftes zijn. Een white wash dressoir eist meteen alle aandacht op zich in een woonruimte en kan goed gecombineerd worden met andere white wash meubelen. Breng glans naar jouw woning en plaats een white wash dressoir!

White wash dressoir plaatsen

Het plaatsen van een white wash dressoir is eigenlijk altijd een goed idee. De glanzende witte kleur van je dressoir springt in het oog en geeft een bepaalde rust en openheid aan je ruimte. Een dressoir in white wash komt goed tot recht in een woonkamer met verschillende witte accenten of tinten. Zo kun je een white wash dressoir plaatsen met een wit bijzettafeltje of salontafeltje, maar je kunt ook gaan voor mooie witte gordijnen die leuk te combineren zijn met je nieuwe kast. Het is tevens aangeraden ook je andere kasten te voorzien van een heldere white wash.

Materiaal kiezen

Je kunt je white wash dressoir bestellen in diverse soorten hout. Voor white wash meubels is er sowieso hout nodig, want een ander materiaal kun je moeilijk whitewashen. Houten meubels zorgen voor een prachtige gebleekte uitstraling en stralen transparantie uit. Welk hout je kiest is natuurlijk helemaal afhankelijk van wat jij mooi vindt. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden.

  • Sloophout
  • Teakhout
  • Massief hout

Het stylen van je white wash dressoir

Een white wash dressoir is enorm veelzijdig en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Een dressoir kan in een woonkamer of keuken geplaatst worden, maar ook in een hal, badkamer of slaapkamer. Een white wash dressoir komt in elke ruimte goed tot recht! Houd rekening met andere woonaccessoires en meubelen en stem alles goed op elkaar af om tot een mooi geheel te komen.

Een white wash dressoir kan een echte toevoeging aan je interieur zijn, in welke ruimte het ook geplaatst wordt. Kleed je kasten aan met een aantal mooie woonaccessoires en details om een mooi sfeereffect te creëren.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.