Wijnkoeler

Wijnkoeler

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWijnkoeler

Een glaasje rosé, Chardonnay, Cabernet Sauvignon of Mooi Kaap; dit drink je het best als het ijskoud is. Heerlijk op een zomerse vooravond in de tuin met je vriendinnen of familie, of lekker alleen, knus op de bank met een goede film. Opstaan en naar de koelkast of vriezer lopen om jouw glas nog even bij te tanken uit de fles? Blijf lekker zitten, want nu heb je de wijnkoeler die je naast je kunt houden!

De wijnkoeler is het perfecte voorwerp om je te voorzien van een lekker koud glaasje rosé of witte wijn, terwijl je lekker je benen strekt en je enkel jouw armen het werk laat doen. En dit is slechts één van de vele voordelen van de wijnkoeler!

De kameleon in huis

Met de wijnkoeler haal je een accessoire in huis die functioneel is en ook nog eens een kameleon is in jouw huis. De wijnkoeler is de meest stijlvolle bak of emmer die je in huis zult hebben. Voel de wijnkoeler met een lading ijs, leg jouw fles wijn erin en je hebt binnen enkele ogenblikken een koele, gesmeerde keel. Het gemak dient de mens!

Overal een wijnkoeler

Deze prachtige interieuraccessoire komt vaak als chrome, metalen of ijzeren wijnkoeler. Dit is uiteraard omdat deze materialen je als geen ander voorzien van alleen de koudste glaasjes wijn. Het mooie van deze drie materialen is hun reflecterende aard, waardoor de wijnkoeler jouw interieurkleuren als het ware absorbeert en weer uitstraalt. Van een interieur in brocante stijl, tot aan Scandinavisch, tot aan futuristisch en strak; de wijnkoeler kun je op elke salontafel, eettafel of in elke vitrinekast kwijt!

Een en al luxe

Een variant op de wijnkoeler die je eveneens overal kunt plaatsen, is de glazen wijnkoeler. In plaats van reflecterend, heeft glas de kleurloze en doorzichtige functie. Plaats jouw glazen of reflecterende wijnkoeler prominent op de salon- of eettafel, zodat jouw gasten altijd in één oog op slag kunnen zien dat hun favoriete drankje al op hen staat te wachten. Decoreer je tafel voor een feestmaal, door het geheel af te maken met mooi, glanzend servies en bestek. Glazen en kristallen wijnglazen kunnen hierin natuurlijk niet ontbreken.

Ook buiten

Voor in de tuin of op het terras kun je gebruik maken van de gekleurde wijnkoeler. Deze is gemaakt van een bepaalde metaalsoort, waardoor je kunt kiezen uit mooie pastelkleuren. Wees één met de natuur en kies voor een mooie pastelgroene, -blauwe of rode wijnkoeler. Erg mooi in combinatie met tafeldecoratie in dezelfde kleur! Een lust voor het oog!

De hoeveelheid mogelijkheden waarop je de wijnkoeler kunt implementeren in jouw interieur is oneindig. Een wijnkoeler voor binnenshuis of lekker op het terras of in je tuin? Het kan allemaal! Geniet van jouw moment!