Wit bed

Wit bed

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWit bed

Droom je van een slaapkamer die zo uit een woonblad zou kunnen komen? Of wil je hotel vibes in huis halen? Zorg dan dat je bed, de basis van je slaapkamer en je nachtrust, dit mogelijk maakt. Hoe je dat doet? Simpel, met een wit bed!  

Een wit bed zorgt ervoor dat je slaapkamer een rustige, serene basis heeft. Hoe vaak zie je niet de prachtigste plaatjes online met stylish slaapkamers? Begin met een wit bed en je hebt binnen no time ook zo’n dreamy bedroom!

Wit bed? Hotel at home!

Het gevoel van een hotel elke dag in jouw slaapkamer? Dat is toch wat iedereen wil? Met een wit bed is dat een eitje! Ga voor een bed van wit staal of wit hout en leg er ook een wit dekbedovertrek op.

Wil je er echt een cosy plekje van maken? Kleed je slaap spot dan aan met witte accessoires zoals een wit schapenvelletje en een paar comfy witte kussens. Je bed wordt zo echt een witte oase waar je nooit meer uit wil!

Lekker romantisch

Houd je wel van een romantisch element bij je bed? Hang boven je bed dan een klamboe in het wit. In de zomer handig tegen muggen, in de andere seizoenen gewoon een stijl statement.

Wil je een luxe uitstraling geven aan je slaapkamer? Ga dan voor een wit bed met wit beddengoed maar zorg voor wat glans in de rest van de kamer. Zet bijvoorbeeld naast je bed een zilveren of gouden lamp neer op je nachtkastje. Shine bright!

Ook mooi: zet in je slaapkamer een wat grotere plant neer om een tropisch sfeertje te creëren. Prachtig met rieten rolgordijnen of een paar bamboe meubels. Een wit bed komt zo heel mooi tot zijn recht!

Wit bed met kleur

Het is ook prachtig om heel subtiele natuurtinten te combineren met een wit bed. Ga wel voor dat witte dekbedovertrek maar leg er een sprei overheen in een zachte beige kleur of in offwhite. Voor de speelsheid nog een plaid op een andere plek en wederom kussens in zacht beige en gebroken wit. Een wit bed krijgt hierdoor een hele luxe uitstraling.

Wil je een wit bed maar in de stijl meer contrast creëren? Zet je bed dan voor een muur waar een diepe, donkere kleur op zit zoals bijvoorbeeld blauw. Het bed kun je stylen met wit, blauw en grijs. Zo houd je toch een rustige sfeer in je slaapkamer.

Hoe wit ga jij je bed maken?