Wit dressoir

Wit dressoir

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWit dressoir

In de slaapkamer, gang of woonkamer: een dressoir kan overal en altijd. Een dressoir is niet alleen een mooi en stijlvol meubelstuk, maar biedt ook ruimte voor het opbergen van verschillende items en je kunt er leuke accessoires zoals kaarsen, bloemen en fotolijstjes op plaatsen. Ga je voor een chique, stijlvolle en klassieke uitstraling, dan mag een wit dressoir niet ontbreken in jouw interieur.

Met een wit dressoir haal je een mooi en stijlvol meubelstuk in huis. Een wit dressoir is er in allerlei vormen en stijlen. Of je nu houdt van design, klassiek of landelijk, voor elke woonstijl is er een wit dressoir te vinden. Denk bijvoorbeeld aan barokvormen of juist strakke lijnen. Een wit dressoir staat niet alleen in de woonkamer erg mooi, maar je kunt hem ook goed kwijt in de slaapkamer of zelfs badkamer als je daar ruimte voor hebt.

Opgeruimd staat netjes

Als je niet van rommel in huis houdt, dan biedt een dressoir een perfecte uitkomst voor dingen die je liever uit het zicht wilt hebben. Omdat het eigenlijk een lage, brede kast is, kun je er een hoop spullen in kwijt. Een wit dressoir is dus niet alleen mooi, maar ook erg functioneel.

  • Het kan dienen als kast in de eetkamer.
  • Maar je kunt een wit dressoir bijvoorbeeld ook als tv-meubel in de woonkamer gebruiken. Op die manier heb je ruimte waar je je tv op kunt zetten, terwijl je eronder allerlei dingen in kunt opbergen.
  • Heb je een lange muur waarvan je niet zo goed weet wat je ermee moet? Zet er een wit dressoir tegenaan en de leegte wordt direct gevuld met een prachtig meubelstuk.

Trendy wit dressoir

Als je een wit dressoir kiest, dan ga je voor een echt trendy en stijlvol meubelstuk in huis. Of je nu houdt van mat of hoogglans, een wit dressoir staat mooi bij ieder interieur. Houd bij je zoektocht naar het perfecte witte dressoir rekening met deze tips:

  • Wees niet bang om verschillende materialen met elkaar te combineren, zoals hout en kunststof. Dit geeft een leuk extra effect en zorgt voor een unieke combinatie die goed aansluit bij jouw eigen stijl.
  • Ook de combinatie van wit met kleur kan erg mooi zijn. Denk bijvoorbeeld aan een witte buitenkant, waarbij de kastjes en deuren hun eigen houtkleur hebben. Dit is een klassieke combinatie die vooral goed past bij een Scandinavische woonstijl.
  • Wel een leuke kast gevonden maar toch niet helemaal het witte dressoir waar je naar op zoek bent? Haal schuurpapier, verf en lak in huis en jouw eigen witte dressoir staat zo tegen de muur.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.