Wit tv meubel

Wit tv meubel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWit tv meubel

Kijk je graag tv in je vrije uurtjes, maar kun je je tv nergens kwijt? Dan is een tv meubel de ideale oplossing. Een wit tv meubel is stijlvol, chic en heeft een klassieke uitstraling. Zelfs wanneer je weinig ruimte hebt, is een tv meubel een goed meubelstuk om in huis te hebben. Een wit tv meubel dat bij jouw interieur past is een aanwinst voor de woonkamer.

Tv kijken is ontspannend, en soms kun je een programma gewoon lekker wegkijken zonder daar al te veel bij na te denken. Vooral in het weekend na een lange week is het heerlijk om even voor de tv te hangen. Het is dan wel zo leuk als ook de omgeving om de tv heen niet te veel afleidt en erbij past. Met een wit tv meubel heb je niet alleen een vaste plaats voor de tv, maar kun je er ook spullen, zoals tijdschriften, de versterker en andere apparaten, in opbergen.

Ruimte in huis, ruimte in hoofd

Een opgeruimd huis betekent ook meer rust en ruimte in je gedachten. Wanneer je woonkamer vrij is van rommel, geeft dat een ontspannen en opgeruimd gevoel. Met een wit tv meubel kan je een handige opbergplaats bieden aan spullen die je graag in kastjes achter deuren wilt hebben.

Op die manier is een groot gedeelte van de woonkamer al snel opgeruimd, en kun je rustig genieten van je favoriete tv serie of een goede film. Het enige wat je nog hoeft te doen zijn de kaarsjes aan te steken, de kussens een beetje op te schudden en het genieten kan beginnen!

Wil je naast het wit toch nog wat kleur aanbrengen, zet dan accessoires zoals bloemen, kaarsenhouders en fotolijstjes op je witte tv meubel.

Wit tv meubel in verschillende stijlen

Ben je benieuwd naar wat voor soort wit tv meubel goed bij jouw interieur past? Met deze tips kom je erachter:

  • Bedenk goed welke kleur eigenlijk het meeste terugkomt in jouw interieur. Op die manier kan je het wit tv meubel combineren met accessoires in die tint en zo ontstaat er een mooi geheel.
  • Een mooi tv meubel gevonden maar niet in het wit? Als dit meubel van hout is, kun je hem zelf wit maken door hem helemaal af te schuren en opnieuw te verven. Zo is jouw wit tv meubel in een mum van tijd gemaakt!
  • Niet zoveel ruimte op de grond, maar wil je de tv toch graag op een kast zetten? Kies dan voor een zwevend wit tv meubel. Op die manier houd je ruimte over en staat je tv toch verhoogd.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.