Witte bloempotten

Witte bloempotten

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte bloempotten

Houd jij ervan om lekker in de tuin te werken? En hecht je veel waarde aan de uitstraling van je tuin? Dan kunnen witte bloempotten wel eens de ideale verrijking voor je tuin zijn. Witte bloempotten brengen licht en vrolijkheid aan in je tuin en ze zijn in verschillende leuke soorten en maten beschikbaar.

Bloemen zijn onmisbaar in het huis. Ze geven een vrolijke sfeer en zijn eigenlijk altijd en overal makkelijk te plaatsen. Maar wat is een mooie, sierlijke bloem zonder bloempot? Wat is een kerstfeest zonder kerstboom? Juist, helemaal niets. De witte bloempotten brengen je bloemen pas echt tot leven. Meer weten over deze witte bloempotten? Lees dan snel verder.

Witte bloempotten verfraaien je interieur

Witte bloempotten zijn een echte toevoeging voor het interieur. Een bloempot fungeert als draagmoeder voor je bloemetjes, en het is daarom van belang dat je de bloempotten met uiterste zorg kiest. De witte bloempot is helder en zorgt voor een neutrale uitstraling, waardoor de focus meer op de bloem komt te liggen in plaats van de bloempot.

Witte bloempotten voor binnen én buiten

Je kan de witte bloempot op allerlei plekken en verschillende manieren plaatsen. De veelzijdigheid van de witte bloempot verklaart meteen de populariteit van deze pot. Hieronder vind je enkele tips voor het plaatsen van jouw witte bloempotten:

  • Ga de hoogte in door je bloempotten op het balkon te zetten. Naast een mooi uitzicht heb je ook op je balkon een mooie omgeving, opgefleurd door mooie bloemetjes in je witte bloempot.
  • Zet de witte bloempotten in de tuin en varieer in de plaatsing. Je kan de witte bloempotten verspreid door de tuin plaatsen, een mooie lijn van bloempotten creëren of ze gecentreerd bij elkaar opstellen in een vierkantje of rechthoek.
  • Zet de witte bloempotten binnen in je woning. Het is mooi om andere witte accessoires te combineren met de witte bloempot. Op deze manier kunnen je bloemen en andere kleurrijke accessoires de boventoon voeren.
  • Plaats een aantal witte bloempotten met verschillende kleuren en patroontjes bij elkaar op bijvoorbeeld de vensterbank of in de tuin. Dit geeft een levendig en lekker vrolijk effect. Plaats je de witte bloempotten op de vensterbank? Dan is het mooi om kunststof potten te bestellen. Kunststof is lekker makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Dat is nog eens makkelijk!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.