Witte boxspring

Witte boxspring

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte boxspring

Met een witte boxspring in je slaapkamer kom je iedere dag weer in een heerlijke oase van rust terecht, wanneer je jouw slaapkamer betreedt. Een boxspring bed ziet er altijd al zo heerlijk uit. Als je een boxspring ziet, wil je er vaak meteen op springen en heerlijk wegzakken in de dikke matrassen.

Zeker als je een elektrisch verstelbare boxspring hebt, is het heel verleidelijk om er óók in te gaan liggen als je nog niet gaat slapen. Je wilt bijvoorbeeld nog even lekker tv kijken voor het slapengaan of je wilt de hele avond of een luie zondagmiddag in bed met jouw favoriete serie doorbrengen. Lees verder en ontdek hoe je van jouw slaapkamer met een witte boxspring een waar paradijsje maakt.

Het genot van boxsprings

Het genot van boxsprings zit hem in de kern. In het frame van boxspring bedden zit namelijk een kern met veren. Bovenop die kern ligt niet direct het matras, maar daar ligt nog een extra laag voor nog meer comfort. Daarbovenop komt dan nog jouw matras. Al die lagen van je witte boxspring geven jou een echt prinsessengevoel als je op je bed gaat zitten of liggen. De druk van je lichaam wordt zo effectief mogelijk verdeeld.

Witte boxspring: ultieme luxe

Maak van jouw slaapkamer een waar paradijs met een witte boxspring. Een boxspring in wit geeft rust. Als je jouw beddengoed daarbij hult in witte, luxe overtrekken, dan is het eigenlijk net alsof je een weelderig luxe hotelkamer hebt geboekt. Intussen ben je gewoon op je eigen slaapkamer. Voor nog meer luxe en rust doe je het volgende op je kamer:

  • Houd de muren rustig, maar zorg wel voor een warme sfeer door minimaal één muur in de kamer een kleur te geven. Bijvoorbeeld donkerpaars, donkerblauw, antraciet of juist een frissere tint, zoals lila of lichtgrijs.
  • Bij een witte boxspring richt je de rest van de kamer het liefst ook met wit meubilair in. Zo benadruk je de kalme sfeer in de kamer.
  • Wees zuinig met woonaccessoires. Richt je witte kamer niet te druk in met allerlei tierelantijntjes. Zorg wel voor wat sfeer met een leuke schemerlamp, een enkele lijst met een foto of afbeelding boven het bed en een stijlvolle designlamp aan je plafond boven je witte boxspring bed.
  • <b?Heb je meer ruimte op je slaapkamer dan alleen voor je witte boxspring en twee nachtkastjes? Prop de ruimte niet helemaal vol, maar zorg er wel voor dat er iets staat wat de sereniteit breekt en de kamer een geheel maakt. Leg bijvoorbeeld een tapijt neer aan het voeteneind van je bed en creëer een mini-zithoekje, net zoals in hotelkamers.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.