Witte bureaustoel

Witte bureaustoel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte bureaustoel

Ben jij een echte liefhebber van design en een modern en minimalistisch interieur? Dan mag een witte bureaustoel niet ontbreken in de studeerkamer. Voor de indeling van een studeerkamer is het belangrijk dat het rust en kalmte uitstraalt, zodat je je goed kunt concentreren op studie of werk. Een witte bureaustoel die comfortabel en ergonomisch zit hoort daar ook bij.

Voor een bureaustoel is het belangrijk dat de rugleuning voldoende ondersteuning biedt en de vormgeving van de stoel zo is dat je een goede houding aanneemt. Helemaal als je moet studeren of werken, is het belangrijk dat je op een ontspannen manier kunt zitten om blessures te voorkomen. Met een goede, witte bureaustoel wordt het straks een feest om tijd door te brengen in de studeer- of werkkamer.

Witte bureaustoel in jouw stijl

Of je nu houdt van modern, design of landelijk, een witte bureaustoel past eigenlijk in elk interieur. Je kunt kiezen voor een witte bureaustoel die past bij de stijl van het bureau, maar het is ook leuk om een echt statement te maken door een stoel te nemen die er uit springt.

Je hoeft niet per se te gaan voor een klassieke bureaustoel met wielen en een lomp uiterlijk. Een witte bureaustoel kan bijvoorbeeld ook van hout zijn, dat stevig is en ervoor zorgt dat je een goede houding aanneemt.

Doe-het-zelf

Ben je op zoek naar een goede witte bureaustoel, maar heb je nog niet de juiste kunnen vinden? Dan kun je ook lekker zelf aan de slag! Als je gebruikmaakt van hout, is het enige wat je nodig hebt schuurpapier en verf en jouw witte bureaustoel staat binnen no-time te pronken in jouw studeerkamer:

  • Een gave bureaustoel gevonden maar niet in wit? Schuur de stoel dan helemaal glad, zodat je het hout opnieuw kunt verven.
  • Ook als je een witte bureaustoel wilt met hoogglans effect, kun je dit zelf maken! Door gebruik te maken van een speciale lak, geef je jouw witte bureaustoel de glans waar je naar op zoek bent.
  • Is je witte bureaustoel klaar, maar ben je toch op zoek naar wat kleur? Met leuke kussens en andere accessoires zorg je ervoor dat het rustige effect van wit niet verloren gaat, maar dat er toch hier en daar wat kleurrijke elementen worden aangebracht in jouw studeerkamer of werkkamer.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.