Witte hoekbank

Witte hoekbank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte hoekbank

In grote gezinnen kom je vaak een plekje tekort op de bank. Bestaat je huishouden uit vier of meer gezinsleden, dan kan het krap worden op een tweepersoonsbankje dat eenzaam in de woonkamer staat. Om toch iedereen een zitplek te geven en zelf ook eens languit te kunnen genieten van je favoriete tv-serie, is een witte hoekbank ideaal. Ieder zijn eigen zitplek en stijlvol wonen!

Banken zijn hét hoogtepunt in de woonkamer of bijkamer. Ze geven de omgeving sfeer en maken de ruimte eigen. Hoekbanken in het wit zijn strak, modern en zijn makkelijk te combineren. Wit geeft een rustig en kalm effect en trekt meteen alle aandacht. Een witte hoekbank kun je al met twee, drie of vier zitplaatsen krijgen, maar ook grote varianten, zoals de 6-zitsbank is erg populair.

Lekker functioneel

Een witte hoekbank kan besmettelijk zijn. Wit is immers een kleur die stof en vuil aantrekt en waarop je vlekken snel ziet. Heb je een hoekbank van wit leer, dan kun je vaak met een natte doek de schade beperken. Ben je in het bezit van een stoffen witte hoekbank, dan is dit iets lastiger.

Om je bank toch mooi te houden, kun je kiezen voor een kleurrijke plaid die je losjes drapeert op het zitgedeelte. Hiermee kun je variëren, zodat je ‘s zomers en ‘s winters een andere uitstraling creëert.

Stylen maar! Een witte hoekbank combineren…

Een witte hoekbank is niet alleen erg stijlvol en classy; je kunt de witte kleur ook uitstekend combineren met tal van opvallende items, mooie stoffen en bijzondere woonaccessoires. Een hoekbank in het wit is bijvoorbeeld erg mooi met grijs en zwart. Onderstaande tips geven je een idee wat je nog meer kunt gebruiken voor een bijzondere styling.

  • Witte hoekbanken zijn verkrijgbaar in allerlei materialen. Ga je voor een leren hoekbank die je woonkamer een luxe uitstraling geeft of ben je meer van het stof voor een zachte en warme zit?
  • Met kussens kun je een heleboel: kies voor imitatiebont kussentjes in de winter en creëer zo je eigen sneeuwparadijs. Werk met zilveren en gouden accenten om een gigantisch winters landschap te maken tijdens de feestdagen
  • Een witte hoekbank staat mooi bij hout. Om een beetje kleur te creëren in je woning, ga je niet voor witte meubels, maar gebruik je verschillende houtsoorten voor een vintage look.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.