Witte hoogglans meubels

Witte hoogglans meubels

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte hoogglans meubels

Modern, trendy en stijlvol. Witte hoogglans meubels zie je tegenwoordig overal terug. Of je nu kiest voor een salontafel, eettafel of kasten, witte hoogglans meubels staan eigenlijk altijd mooi. Design of goedkoop, witte hoogglans meubels zijn er voor iedereen. Houd jij van modern en trendy en ben je altijd op de hoogte van de laatste trends op woongebied? Dan zijn witte hoogglans meubels echt wat voor jou.

Toe aan een nieuw interieur of staat er een verhuizing voor de deur? Dan is de tijd voor nieuwe meubels ook vaak aangebroken. Je moet dan je stijl gaan bepalen en kiezen welke meubels je het mooist vindt. Ben je er nog niet helemaal over uit, dan zijn witte hoogglans meubels neutrale mogelijkheden die je later altijd nog kunt vervangen.

Nooit de mist in met wit

Met witte meubelen kun je eigenlijk nooit de mist in gaan. Omdat wit zo’n neutrale kleur is, kun je daar omheen kleur aanbrengen in huis door andere items met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan de kussens, kaarsen, bloemen en foto’s in de woonkamer. Een witte salontafel is het centrale middelpunt van de zithoek. Het wit leidt niet te veel af, waardoor je je kunt concentreren op andere bezigheden.

Witte hoogglans meubels staan goed bij elke kleur muur, dus het maakt niet uit of je nu een felrode of zwarte muur in de woonkamer hebt. Ook in de keuken zijn witte hoogglans meubels een ideale uitkomst, omdat je het snel en gemakkelijk schoon kunt maken en afnemen.

Witte hoogglans meubels overal

Witte hoogglans meubels kun je door het hele huis plaatsen. Of je nu de woonkamer, keuken, gang of slaapkamer er vol mee zet, witte hoogglans meubels zijn nooit teveel. Zelfs in de badkamer kun je ze een mooi plekje geven. De uitstraling en gladheid van het hoogglans past juist goed bij de indeling van een badkamer.

  • Kies in de woonkamer voor een witte salontafel of tv meubel. Deze meubels springen vaak in het oog waardoor je met wit de neutraliteit en kalmte van de woonkamer bewaart.
  • In de badkamer is een hoogglans witte wastafelkast altijd erg mooi. Je kunt deze op de grond zetten of laten zweven, waardoor er een chique effect ontstaat.
  • Een mooi dressoir in de gang wordt extra chique als het in hoogglans wit is. Hier kun je met een gerust hart gasten in ontvangst nemen en jassen aannemen!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.