Witte houten tafel

Witte houten tafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte houten tafel

Ben je op zoek naar een mooie tafel voor in je woning? Of zoek je nog meubelstuk dat goed aansluit bij je huidige interieur? Dan is een witte houten tafel misschien iets voor jouw woning! De kleur wit is een veelgebruikte kleur binnen stijlvolle interieurs en is makkelijk te plaatsen in verschillende woonstijlen.

Een witte houten tafel is een elegante tafel die in verschillende designs te verkrijgen is. Hierdoor is deze tafel geschikt als eettafel, maar kan het ook als bijzettafel of als salontafel voor in de woonkamer gebruikt worden. Wil jij meer weten over een witte houten tafel? Lees dan verder!

Witte houten tafel binnen je interieur

Hout is weer hot binnen het interieur. Hout was vroeger de basis voor je woning en gek genoeg zien we vandaag de dag nog in bijna elke woning houten meubels terug. Hout geeft een knusse uitstraling aan je interieur en zorgt voor een oude look.

Ook in een modern interieur kan hout erg goed geïntegreerd worden. Strakke houten meubels kunnen erg veel warmte uitstralen door het natuurlijke karakter van het hout.

Een witte houten tafel kan je interieur een stoer tintje geven en komt goed tot zijn recht wanneer het gecombineerd wordt met andere houten meubels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie houten vloer of aan een houten salontafel. Om je witte houten tafel helemaal af te maken is het mogelijk om mooie houten stoelen aan de tafel te schuiven.

Houten meubels in overvloed

Er zijn talloze opties voor houten meubels. Hieronder vind je een aantal populaire houten meubelstukken:

  • Salontafels
  • Bijzettafels
  • Krukjes
  • Zijtafels
  • Bankjes
  • Stoelen

Heb je een of meerdere houten meubels in je interieur? Dan is het zeker een overweging om een witte houten tafel aan te schaffen.

De witte houten tafel als eettafel

Wie houdt er nou niet van lekker eten aan een mooie, houten eettafel? Koken is één, maar een warme sfeer creëren aan tafel is twee. Met de witte houten eettafel is deze sfeer onmiddellijk gecreëerd. Witte houten eettafels zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar en afhankelijk van de grootte van je gezin kun je een mooie tafel uitkiezen die je een mooi plekje binnen je interieur kan schenken.

Voor een mooi design-effect kan het wel eens leuk zijn een aantal witte accenten in je woonkamer naar voren te laten komen, die de kleur wit in je interieur versterken. Denk hierbij aan een mooie witte vaas of een witte kroonluchter.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.