Witte kandelaar

Witte kandelaar

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte kandelaar

Kaarsen mogen niet in je interieur ontbreken, zij brengen gezelligheid met zich mee en laten de ruimte warm aanvoelen. De sfeer in je huis wordt bepaald door kandelaars of lampen te plaatsen in de woon- of eetkamer. Het tijdloze ontwerp van de witte kandelaar wordt vaak gebruikt bij een chique diner. Waarom alleen bij een diner? Laat je huis altijd luxueus ogen!

Wist je dat de kandelaar geïnspireerd is op de vrouwelijke verschijning? Een vrouw met een ideaal lichaam zag er vroeger als volgt uit: slanke armen, lange benen en een peervormige taille. Later heeft de kandelaar verschillende vormen gekregen, waarbij het vrouwelijk lichaam niet de muze was. De witte kandelaar is nu voor ieder interieur een must-have!

Witte kandelaar klassieke stijl robuust mintgroen aardbeien waterkannen

Ideaal als cadeau

Witte kandelaars zijn er in allerlei maten en met een verschillende hoogte. Daardoor is er voor ieder interieur een perfecte kandelaar. Zilver, hout, glas, kunststof: waar je ook van houdt! Wil je een persoonlijk tintje toevoegen aan je kandelaar in het wit, dan rest je een bijzondere optie: laat de kandelaar graveren. Verras je ouders met een gepersonaliseerde kandelaar met de namen van hun kleinkinderen! Of geef het cadeau aan iemand die kandelaars verzamelt.

Witte kandelaar klassieke look witte kist stoel romantisch

Chic: de witte kandelaar

Een hoge, witte kandelaar van acaciahout voelt licht aan en staat mooi op de eettafel in een groepje van andere kandelaars, een stompkaars, waxinelichtjes en vazen. Een witte kandelaar is te verkrijgen in allerlei vormen, zoals een waxinelichthouder in de vorm van een boom met takken. Een modern interieur geniet meer van de strakke vormen van de traditionele witte kandelaar. De geometrische lijnen van de moderne kandelaar wit is een mooie aanvulling. Welke andere stijlen kunnen nog wel een witte kandelaar gebruiken?

  • Vintage interieur: een wit accent in een huis vol pastelkleuren, dat is de witte kandelaar in het vintage interieur. Ga voor een combinatie aan kleuren met de witte kandelaar en een goudgeel exemplaar. Door de aparte designs zijn de kandelaars accessoires geworden die opvallen.
  • Klassiek interieur: symmetrie is bij een klassiek interieur een kernbegrip. Kies bij dit type voor identieke kandelaars. Een witte kandelaar heeft genoeg dramatiek voor een klassieke inrichting van een huis waarbij veel met donkere kleuren wordt gespeeld. Een witte kandelaar past goed op een houten kast.
  • Bohemian interieur: een mengelmoes van vrolijke kleuren en drukke prints heeft een rustpunt nodig. Deze oase van rust komt in de vorm van een witte kandelaar. In de drukte van alle bijzondere kleuren en materialen komt de witte kandelaar tot zijn recht.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.

Witte kandelaar grote staande kandelaars beige taupe kleur