Witte kapstok

Witte kapstok

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte kapstok

Een kapstok is één van de oudste en handigste gebruiksvoorwerpen in huis. Vroeger moesten grote gezinnen een plaats hebben waar de jassen van elke bewoner konden worden opgehangen. Tegenwoordig is een kapstok niet meer alleen een functioneel ding, maar heeft het ook een echte design uitstraling. Een witte kapstok is een onmisbare woonaccessoire in een modern interieur.

Voordat je de deur uitgaat nog even snel kijken welke jas het mooist staat bij je outfit. Als alle jassen aan de kapstok hangen, hoef je niet meer te zoeken naar dat ene jasje, parka of winterjas die je graag aan wilt. Met een witte kapstok bij de deur heb je al je buitenkleding bij de hand. Dat is niet alleen makkelijk, maar het geeft ook een opgeruimd gevoel wanneer alle jassen netjes op de kapstok hangen.

De witte kapstok voor in iedere ruimte

Niet alleen bij de voordeur is een witte kapstok handig om te hebben, ook in de badkamer of slaapkamer kan een kapstok een hoop uitkomsten bieden. In de badkamer om de badjassen en handdoeken aan op te hangen, en in de slaapkamer bijvoorbeeld voor je pyjama’s en ochtendjassen. Zo hoeven je kleren niet op de grond te slingeren, maar kun je ze netjes ophangen.

Heeft jouw interieur een landelijke woonstijl met veel brocante onderdelen, dan is een witte kapstok een mooie toevoeging op de rest van de meubels. Door de witte kapstok te laten passen bij de rest, wordt het een waardevol accessoire dat je overal in huis op kunt hangen.

Verschillende soorten kapstokken

De keuze voor een nieuwe kapstok brengt veel verschillende soorten kapstokken met zich mee. Voor welke witte kapstok kies je dan, en waar plaats je deze dan?

  • Als je van vintage en brocante houdt, dan is een staande witte kapstok erg gaaf om in huis te hebben. Je hoeft hem dan niet eens per se als kapstok te gebruiken, maar je kunt hem overal neerzetten als stijlobject.
  • Heb je niet zo veel ruimte bij de voordeur, dan is een hangende kapstok erg handig. De kapstok neemt dan geen ruimte op de grond in, zodat je daar bijvoorbeeld een kastje voor schoenen en laarzen neer kunt zetten. Op die manier krijg je een mooie, nette en opgeruimde garderobe.
  • Geen plek voor al je kettingen en armbanden? Hang een witte kapstok op bij je make-uptafel en je hebt al je accessoires direct bij de hand!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.