Witte kledingkast

Witte kledingkast

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte kledingkast

Koop jij van elk loonstrookje weer een hoop kleren die je vervolgens drie keer draagt en daarna voor altijd in de kast verdwijnen? Liggen je kleren overal verspreid door de slaapkamer omdat je geen geschikte kast hebt om ze allemaal in op te bergen? Misschien wordt het dan eens tijd voor een nieuwe kledingkast. Een witte kledingkast is lekker trendy, modern en oogt ruimtelijk.

Een witte kledingkast is een makkelijk te combineren kast voor in je slaapkamer die ook nog eens een prachtig design effect creëert. De witte kleur geeft een open en lichte uitstraling aan je slaapkamer en is leuk te combineren met andere slaapkameraccessoires. Wil jij meer weten over de witte kledingkast? Lees dan snel verder.

Een witte kledingkast voor in je slaapkamer

De mens spendeert enorm veel tijd in zijn of haar slaapkamer, en deze mag dan ook weleens een nieuwe, frisse look krijgen. De slaapkamer is toch wel het paradepaartje van de bovenverdieping en daarom zijn alleen de beste meubilairstukken genoeg voor deze kamer. Een witte kledingkast biedt kalmte, frisheid, een hoop dynamiek en bevordert daarnaast de creativiteit. Perfect voor in de slaapkamer!

Heb je een kleine maar fijne slaapkamer? Geen probleem, wit laat een ruimte groter lijken! Een witte kledingkast is in verschillende soorten en formaten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een schuifdeurkast of een zweefdeurkast, afhankelijk van wat jij het fijnste en mooiste vindt. Zoek je een wat sierlijke kast die wat minder strak is? Dan is een brocante witte kledingkast de ideale oplossing voor je slaapkamer!

Wat moet ik in mijn witte kledingkast hebben?

Heel erg leuk hoor zo’n kledingkast, maar wat doe je er allemaal in? Hieronder staan 10 items die altijd in je kledingkast moeten liggen. Ze zijn tijdloos en zijn absoluut mode musthaves.

  • De witte blouse
  • De spijkerbroek
  • De “Little Black Dress”
  • De stiletto
  • De blazer
  • De joggingbroek
  • De Sneaker
  • De Trenchcoat
  • De Breton-Streep
  • Het Sjaaltje

Vul jouw witte kledingkast met deze kledingstukken en een goede basis voor je kast is gelegd.

Waar plaats ik mijn kledingkast?

Het plaatsen van een witte kledingkast is altijd een moeilijkere opgave dan je van tevoren denkt. Afhankelijk van de breedte van de kast is het mooi om de kast bijvoorbeeld tegen de muur in de hoek te zetten. Ook is het leuk om door middel van de kast een soort van afscheiding in je kamer te creëren tussen je bed en de rest van de kamer. Zo heb je een slaapgedeelte en een relax-hoek. Laat je fantasie de vrije loop en experimenteer met je nieuwe witte kledingkast.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.