Witte kuipstoelen

Witte kuipstoelen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte kuipstoelen

Of je nu van voetbal houdt of niet: kuipstoeltjes zijn niet alleen leuk in een voetbalstadion. Witte kuipstoelen zijn het toppunt van design en perfect om aan de eettafel te zetten. Witte kuipstoelen passen bij een modern interieur, maar ook bij landelijk of klassiek. Naast dat ze een lust voor het oog zijn, zitten ze ook nog eens comfortabel en kun je er de hele avond in doorbrengen. Genieten van een glaasje wijn wordt zo wel heel aanlokkelijk in een heerlijke stoel in de keuken.

De witte kuipstoelen met houten poten zijn echte eye catchers voor in huis. Deze moderne objecten zijn helemaal de trend van nu en passen bijna bij elke stijl. Vooral de combinatie met bijvoorbeeld een betonnen vloer is erg gaaf. Heb jij een modern interieur en ben je nog op zoek naar goede eetkamerstoelen? Dan zijn witte kuipstoelen misschien wel wat je zoekt.

Voor iedereen

Bij design denk je misschien snel aan dure, onbereikbare meubelstukken die alleen de rijke mensen onder ons kunnen betalen. Maar niets is minder waar. Witte kuipstoelen zijn er in alle soorten en maten, dus ook voor jou zijn er stoelen te vinden die je thuis kunt neerzetten.

Vergeet die lelijke plastic witte kuipstoel voor in de tuin. Ook voor binnenshuis zijn er nu de mooiste witte kuipstoelen te vinden, waar je het hele jaar door heerlijk op kunt zitten. Met armleuningen, zonder armleuningen, hoog of laag, groot of klein, voor iedereen is er precies de goede kuipstoel die bij hem of haar past.

Je eigen witte kuipstoelen

Witte kuipstoelen zijn een minder lastig object dan je denkt. In elke stijl en voor ieder interieur zijn ze te vinden. Welke witte kuipstoel past bij jou?

  • De witte kuipstoelen met houten onderstel, die helemaal aansluiten bij modern Scandinavisch design dat nu helemaal de trend is. Leg er een heerlijk zacht kussentje in en je komt er de hele avond niet meer uit.
  • Ben jij een liefhebber van de combinatie wit met grijs? Dan kies je voor witte kuipstoelen met ijzeren benen. Deze passen bijvoorbeeld goed in industriële interieurs, waar betonnen elementen de boventoon voeren.
  • Het is misschien niet heel duurzaam, maar wel makkelijk in gebruik: plastic. Witte kuipstoelen van plastic zijn licht en makkelijk te verplaatsen, waardoor je op elke plek in huis zo’n hippe stoel kunt zetten.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.