Witte ladenkast

Witte ladenkast

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte ladenkast

Kom jij opbergruimte tekort voor al je kleding die je de afgelopen jaren zo zorgvuldig opgespaard hebt? Dan zoek je vast nog een ruime kast voor in je slaapkamer waar jij allerlei kleding en accessoires in kunt opbergen. Wat dacht je van een witte ladenkast voor op je slaapkamer? Deze ruime kast heeft veel lades waarin jij gemakkelijk allerlei spullen kunt herbergen.

Een witte ladenkast is functioneel en staat daarnaast vaak mooi in een slaapkamer. De witte kleur straalt rust en openheid uit en komt goed tot recht in een overwegend wit slaapkamerinterieur. Plaats hier en daar wat donkere accenten en jouw slaapkamer kan niet meer op! Een ladenkast heeft verschillende lades waardoor je al je kleding en andere spullen overzichtelijk kunt opbergen.

Wat berg ik allemaal op in mijn witte ladenkast?

Een witte ladenkast is uitermate geschikt voor het overzichtelijk opbergen van verschillende spullen. Je kunt bijvoorbeeld een lade gebruiken voor handdoeken, voor je dekbedovertrek en hoeslaken en een aantal lades voor je broeken, T-shirts, jurkjes en truien.

Nog een lade voor badhanddoeken, sieraden en handdoeken, en je hebt je spullen overzichtelijk gesorteerd. Een ladenkast kan je kledingkast vervangen, maar is ook geschikt als aanvulling op je kledingkast. Aan jou de keuze hoe je het verdeelt!

Welke witte ladenkast kies jij?

Een ladekast is in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Zorg dat je ladekast goed te combineren is met andere kasten in je slaapkamer. Kies hetzelfde materiaal, maar ook ongeveer dezelfde breedte- en dieptemaat, waardoor je slaapkamer eenheid uitstraalt.

Meet op hoeveel cm ruimte en schat in hoe groot je witte ladenkast ongeveer gaat worden. Met wat andere witte meubels in je slaapkamer komt de kleur wit sterker naar voren in je inrichting. Het is ook mogelijk om je witte ladenkast gelakt te bestellen.

  • Ga voor een witte ladenkast met drie grote laden. Hier kun je veel kleding in kwijt, en het geeft een rustige sfeer aan je slaapkamer.
  • Je kunt ook voor een ladekast gaan met bijvoorbeeld zes laden. Het is wat drukker, maar je kunt je kleding en andere spullen wel opdelen in zes categorieën.
  • Voor de echte ‘structuurfreaks’ bestaat er ook een witte ladenkast met allerlei kleine lades. Dit kunnen bijvoorbeeld wel 12 of 15 kleine lades zijn. Je hebt werkelijk voor alles een aparte lade, waar je overzichtelijk je spullen in kwijt kunt. Het kan wel wat druk overkomen op je slaapkamer.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.