Witte lantaarn

Witte lantaarn

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte lantaarn

Wil jij je interieur voorzien van subtiele, trendy accessoires? En wil je niet dat deze meteen de boventoon voeren in je interieur? Dan is de witte lantaarn het accessoire dat jouw interieur nodig heeft.

De lantaarn is overal te plaatsen en zorgt meteen voor een knus gevoel. Lekker ‘s avonds op het balkon aan het genieten met een wijntje en een kaasje? De witte lantaarn maakt het feest compleet. Zet er een kaarsje in en het geeft warmte, licht en een romantische sfeer. Meer weten over de witte lantaarn? Lees snel door.

Wat kun je doen met de witte lantaarn?

Witte lantaarns zijn in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. Je kan alle kanten op met de witte lantaarn en ze zijn. Heb je een moderne keuken met eettafel? Hang twee moderne lantaarns op aan het plafond en geef je interieur extra klasse. Houten witte lantaarns passen goed bij een landelijk interieur en ook voor klassieke of traditionele interieurs zijn er bijpassende lantaarns verkrijgbaar.

De witte lantaarn voor binnen én buiten

Heb je een mooie loungeset waar je geregeld gebruik van maakt? Plaats de witte lantaarn dan buiten bij de loungeset en creëer een knusse sfeer die ook nog eens verlichting brengt. Is het bijna kerst? Hang de witte lantaarn dan buiten aan de deur en plaats kerstballen in de lantaarn. Ook is de lantaarn leuk voor op de vensterbank als decoratief accessoire.

Ben jij een creatieveling? Maak dan zelf witte lantaarns van papier! Het is gemakkelijk te maken en ze zorgen voor een industrieel effect in je woning. Je kunt een aantal lantaarns bij elkaar plaatsen en ophangen aan het plafond. Je kunt afwisselen met grote en kleine lantaarns, en de witte lantaarns combineren met bijvoorbeeld enkele roden lantaarns. Deze zelfgemaakte lantaarns geven een vrolijk effect en verrijken je interieur op creatieve wijze.

Tips voor de lantaarn

Ben jij nog steeds zoekende naar de ideale optie voor je witte lantaarn? Hieronder vind je enkele tips.

  • Plaats een stuk of vier witte lantaarns op een rijtje naast elkaar, en stel ze op van klein naar groot. Zo krijg je een mooi “Dalton-effect” en het is weer eens wat anders!
  • Zet je lantaarn in een mooi rieten mandje en hang dit mandje aan de wand. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste lantaarn van het land?
  • Heb je een mooi bloemstuk cadeau gekregen? Plaats het in de lantaarn en zet deze bijvoorbeeld op de eettafel neer. Origineel en gewoon erg mooi!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.