Witte leren hoekbank

Witte leren hoekbank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte leren hoekbank

Of je nu een modern of juist een klassiek ingerichte woning hebt, een witte leren hoekbank past er altijd in. Met een witte leren hoekbank creëer je een knus hoekje in bijvoorbeeld de woonkamer van je huis. Zo heb je nog meer gezelligheid, zeker als je de wit leren hoekbank combineert met vrolijke woonaccessoires. Kortom, een fraaie toevoeging aan je meubels.

Het leer van een witte leren hoekbank heeft een chique, moderne uitstraling. Kies je echter voor een iets oudere leren hoekbank van zwart materiaal, dan is deze ook prima te combineren met een klassiek interieur. Waar in huis kun jij nog wel een bank gebruiken? Wellicht naast de fauteuil in je kamer? Lees snel verder hoe je een hoekbank van leer in zwart model kunt combineren met de rest van je meubels.

Een witte leren hoekbank in je interieur verwerken

Een witte leren hoekbank staat garant voor ruimte en comfort. Een 3-zitsbank biedt je voldoende ruimte om heerlijk op te liggen, eventueel in combinatie met een poef voor de bank. Kies je voor een versie met een chaise longue links of rechts, dan kun je je helemaal uitstrekken. Op hoekbanken heb je plek voor minimaal vier personen, zodat je met het hele gezin van een filmpje of serie kunt genieten. Daarbij staat een witte leren hoekbank erg leuk bij een zwarte fauteuil.

Heb je nog een saaie, grijze muur in huis? Door hier een witte leren hoekbank of andere witte bankstellen voor te zetten, creëer je een gezellig contrast. Het contrast met de banken geeft een speels effect! Een dergelijk effect kun je ook creëren door te kiezen voor een combinatie van een witte leren hoekbank met een klassieke kast. Modern en klassiek zorgt voor meer sfeer in huis.

DIY: creëer een gezellige kamer met een witte leren hoekbank

Er zijn verschillende mogelijkheden om de witte leren hoekbank op een leuke manier in je interieur te verwerken. We geven je graag een aantal interieurtips, waarmee je de bank niet te nadrukkelijk aanwezig laat zijn. Zeker wanneer je een combinatie van modern en klassiek hebt, kan dit te druk worden.

  • Combineer een witte leren hoekbank met zilver. Wit en zilver passen sowieso al goed bij elkaar, helemaal als de bank erg strak en modern is.
  • Zet naast je witte leren hoekbank een grote vloerlamp, waarvan je de lampenkap op de bank richt. Zo gaat het leer van de hoekbank enigszins glimmen, wat vrolijker en huiselijker oogt.
  • Kies voor een grote plant naast je witte leren hoekbank. Dit breekt het strakke en moderne van de bank enigszins.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.