Witte loungebank

Witte loungebank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte loungebank

Er is niks lekkerder dan wanneer je na een dag hard werken thuis op de bank kunt ploffen. Na alle drukte van de dag wil je thuiskomen in een huis dat rust uitstraalt, zodat je helemaal kunt ontspannen en opladen voor de volgende dag. Een witte loungebank is dus perfect om het beste van beide te hebben.

Wit is misschien een besmettelijke kleur, maar straalt tegelijkertijd ook rust en stijl uit. Dus misschien is een keuze voor een witte loungebank nog niet eens zo’n gek idee. Wie zegt dat je een witte loungebank per se in je woonkamer moet zetten? Lees hier meer over de voordelen en mogelijkheden met een witte loungebank.

Ik lounge, jij lounget, wij loungen

Een witte loungebank is, zoals het woord al zegt, om te loungen. Loungen is een ander woord voor ontspannen of luieren. Een loungebank is er dus speciaal op gemaakt om dit te kunnen doen. Een belangrijk kenmerk aan een witte loungebank is dan ook dat deze een diepe zitting heeft, waardoor je automatisch meer naar achteren leunt wanneer je zit en jezelf lekker onderuit kunt laten zakken. Een witte loungebank komt in verschillende vormen en kan op allerlei verschillende manieren worden weggezet in jouw interieur. Neem bijvoorbeeld:

  • 2-zits bank
  • 3-zits bank
  • Hoekbank
  • Tuinbank
  • Loveseat

Naast een witte loungebank voor binnen, kun je dus ook kiezen voor een witte loungebank voor buiten. In het laatste geval heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een volledige loungeset waarbij zelfs de tafels en stoelen van hetzelfde materiaal gemaakt zijn. Een populair materiaal voor loungesets voor buiten is wicker.

Dit materiaal geeft de uitstraling van een rieten meubel, maar is in feite een kunststof vezel die veel beter bestand is tegen outdoor gebruik dan riet. Dit materiaal is beschikbaar in verschillende kleuren en dus ook erg geschikt voor een witte loungebank voor buiten.

Brandschoon

Ben je bang dat een witte loungebank er in jouw woonkamer al snel smoezelig uitziet door vuil? Kies dan voor een mooie witte leren loungebank. Het voordeel van bepaalde soorten leer is dat het makkelijk schoon te houden is. Wel zo makkelijk als je bijvoorbeeld kinderen of huisdieren hebt die ook graag gebruikmaken van de witte loungebank.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.