Witte loungeset

Witte loungeset

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte loungeset

Zomerse avonden zijn zacht en zwoel en halen de mensen nog sneller uit hun huis dan de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf. Lekker genieten van het lekkere temperatuurtje in je achtertuin, glaasje wijn erbij en een lekker hapje eten. Jouw dag kan niet meer stuk met een witte loungeset.

Hoe lekker zou het zijn als je in een mooi witte loungeset kan vertoeven, terwijl je lekker aan het bakken bent in de zon en je af en toe wordt verblijd door een fris briesje. Heerlijk toch? Met de witte loungeset geniet jij extra van de zomer in je eigen achtertuin. Wat wil een mens nog meer?

De witte loungeset is aan zet

Kun jij jezelf gelukkig prijzen met een tuin? Dan bof je enorm, en ben je eigenlijk bijna verplicht om je tuin alle zorg te bieden die het verdient. Je doet niet alleen jezelf, maar ook je tuin een groot plezier met een witte loungeset. Heb je een kleine tuin? Perfect! Door de kleur wit wordt de ruimte groter ingeschat.

Je lounge kan natuurlijk wel wat kleur gebruiken. Wit is een prima basistint voor je loungeset, maar nu is het zaak deze op te fleuren met vrolijke kleurtjes. Plaats een aantal bloemen, lampjes en andere kleurrijke accenten, zoals een vaas of enkele mooie kaarsen. Door de neutrale kleur van je loungeset komen deze kleuren er extra mooi uit. Je groene planten die eventueel in je tuin staan worden extra geaccentueerd door de witte kleur van je loungeset.

Laat je tuin bloeien

Laat je tuin bloeien door je tuinset uit te breiden met andere tuinmeubelen. Heb je bijvoorbeeld een Wicker witte loungset? Vul deze dan aan met andere Wicker tuinmeubelen en combineer kleurtjes en patronen met elkaar. Leg bijvoorbeeld een aantal mooie sierkussens op je witte loungeset en plaats zitkussens op de tuinstoelen.

Wil je zelf wat klussen aan je witte loungeset om het een tikkeltje exclusiever te maken? Hier staan enkele tips waarmee je een snufje exclusiviteit aan jouw witte loungeset toe kan voegen.

  • Heb je een witte loungeset? Plaats op elk kusje een kleedje in een vrolijke kleur. Zo kun je bijvoorbeeld afwisselen met paars en roze, wat een heel erg vrolijk en fris effect geeft aan je loungeset.
  • Heb je een houten witte loungeset? Maak een creatieve bijzettafel van twee houten pallets die je op elkaar bevestigt. Schuur de pallets glad en je nieuwe bijzettafel is geboren.
  • Ook buiten zitten tijdens een kleine regenbui? Bevestig een zelfgemaakt afdakje boven je witte loungeset. Het geeft een lekker knus gevoel en maakt jouw loungeset helemaal af!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.