Witte meubels

Witte meubels

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte meubels

Ben je op zoek naar een huisje? Of is jouw interieur toe aan een aantal nieuwe meubels? Probeer dan eens witte meubels. Witte meubels geven je interieur een frisse, ruimtelijke en neutrale uitstraling en zijn bovendien uitermate geschikt als basiskleur voor de rest van je interieur.

Hou jij van transparantie en rust in je interieur? Dan gaan witte meubels jou heel veel plezier brengen. De kamer lijkt ruimer door de plaatsing van witte meubels en brengen een bepaalde rust met zich mee. Geen prikkels en onnodige afleiding in jouw interieur, gewoonkalmte en een gevoel van ontspanning. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Witte meubels in je interieur

Witte meubels vinden in bijna elk interieur hun weg. In 99% van de gevallen zijn de wanden in je woning wit, of hebben ze een witte tint. Door de plaatsing van witte meubels combineren deze meubels goed met je wanden. Door de witte basis ademt je interieur positieve energie en absorbeert het een hele hoop wit licht.

Je woning lijkt bovendien ruimer waardoor witte meubels ook aan te raden zijn voor wanneer je woonkamer wat kleiner is.

Mix & Match met witte meubels

Leuk die witte meubels, maar hoe pak je dit nou precies aan? Moet je dan heel je interieur opvullen met witte meubels? Dat is een beetje overdreven, dus is het belangrijk een goede mix te zoeken. Zoals gezegd, vormt wit de basis van je interieur.

Dit zorgt voor een neutrale sfeer, waardoor andere kleuren de boventoon kunnen gaan voeren. Het is aan jou hoe je dit inricht. Hieronder vind je een aantal stijltips voor je witte meubels.

  • Plaats een mooie, zwarte flat screen tv in je woonkamer. De tv zal veel aandacht op zich eisen door de donkere kleur, helemaal wanneer deze geplaatst is in een witte kast. Dit zorgt voor een mooi design-effect.
  • Wil je een aantal witte meubels in je eetkamer plaatsen? Dit is zeer goed mogelijk. Het is mooi om witte tafels te combineren met houten, bruine stoelen. Dit geeft een landelijk effect in je eetkamer.
  • Wil je lekker tot rust komen in je slaapkamer? Witte meubels zijn weer het antwoord. Plaats een aantal witte meubels en combineer dit met bijvoorbeeld witte gordijnen. Een paar paarse of rode accenten in de vorm van een sierkussentje of een nachtkastje en jouw droompaleis is officieel klaar voor gebruik.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.