Witte rieten mand

Witte rieten mand

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte rieten mand

Het is een koude donkere decemberavond en je pakt een warme deken uit de witte rieten mand naast de bank. Als je net lekker zit op de bank, komt het besef dat het dikke boek waar je in bezig bent en dat ene lekkere zachte kussen ook nog in de mand van riet liggen. Je rekt je uit, pakt de spullen en slaat jouw boek open. Tijd om te genieten.

Wil jij jouw spullen ook lekker bij de hand hebben? Slingeren de kussens, dekens en boeken altijd door jouw huis? Kunnen jouw kinderen hun speelgoed of warme truien niet kwijt in hun kast? Met andere woorden: mis je een centrale plek waar je jouw spullen kunt opbergen? Dan is een witte rieten mand echt iets voor jou.

De witte rieten mand: Functioneel en stijlvol

Een witte rieten mand is dus optimaal functioneel om het rondzwerven van spullen tegen te gaan en al jouw spullen binnen handbereik te hebben. Door hun hoogte en breedte bieden deze manden een hoop opbergruimte aan jou. Daarbij straalt de mand door zijn witte kleur en gevlochten riet een fris en rustiek beeld uit in jouw woonkamer. De witte rieten mand is dus niet alleen functioneel, maar ook een stijlvol item dat bijdraagt aan de sfeer in jouw kamer.

De multifunctionele witte rieten mand

Als jij op weg bent naar je werk of naar de supermarkt zie je ze vast vaak voorbijkomen: De witte rieten mand op de fiets. Je kunt de mand dus niet alleen in het huis gebruiken als opbergmand, maar ook ter vervanging van de tas die jij normaal voor de boodschappen of sportspullen gebruikt. Jouw witte rieten mand als fietsmand, opbergmand of iets heel anders maakt hem multifunctioneel.

Creatief met manden

Vind je die witte kleur nou wat saai en smetteloos? Heb je geen idee hoe je dit kan veranderen? Pak er dan accessoires of materialen bij om de witte rieten mand jouw eigen stijl mee te geven:

  • Verf – Een spatje hier en daar en het smetteloze wit is verdwenen
  • Kunstbloemen – Artistiek en kleurig
  • IJzerdraad en kralen – Voor de echte creatieveling

Als je eenmaal bezig bent, is er geen stoppen aan. Het resultaat zal een grote glimlach op jouw gezicht doen verschijnen. En hé, misschien wil jouw dochter wel meehelpen. Of je maakt er een creatieve doe-middag van met vriendinnen. Geen optie is té gek.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.