Witte sprei

Witte sprei

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte sprei

De belangrijkste kamer van het huis is zonder twijfel de slaapkamer. Hier staat het meubelstuk waar jij maar moeilijk afscheid van kunt nemen: het bed. Door de nieuwste aanwinst in jouw slaapkamer wordt het een onmogelijke opgave om op te staan. De witte sprei houdt je extra warm terwijl jij de keuze maakt of je baan het wel waard is om je slaapkamer te verlaten.

Met het juiste beddengoed voeg je een extra dimensie toe aan je slaapkamer. De witte sprei of een witte plaid draagt bij aan een gezellige inrichting van de ruimte. Ga je voor een Scandinavische look in je slaapkamer waar je veel neutrale kleuren gebruikt, werk dan met verschillende texturen in een sprei. Wit, zwart en grijs zijn de dominante kleuren van dit interieurtype.

witte sprei hobbelpaard moderne stijl slaapkamer witte kleur

Creëer jouw droomslaapkamer met kleur

Wist je dat je zo’n 30 keer per nacht draait in je slaap? Of dat je iedere nacht zoveel vocht verliest dat je een flesje water ermee kunt vullen? Een witte sprei zal je niet helpen om minder vocht te verliezen, maar houdt je gedurende de nacht wel warm. Als je de witte sprei liever niet gebruikt als deken, dan is het perfect om als decoratiestuk neer te leggen. Met verschillende soorten beddengoed geef je je slaapkamer een mooie look. Heftige kleuren of zachte tinten, ruches of leuke teksten: beddengoed is makkelijk te combineren.

witte sprei dekbedovertrek kussen bed romantische print

De witte sprei past echt overal bij

Stel je eigen mix samen. De mooiste witte spreien vind je in allerlei materialen, texturen en kleuren. Toch blijft de mooiste de witte sprei! Hieronder vind je een witte deken, een plaid in wit en een sprei in wit. Kies jouw favoriet maar.

  • De gewatteerde witte sprei. Het woord gewatteerd geeft deze witte sprei al weg. Het extra zachte materiaal wordt vaak in combinatie met een identieke kussenhoes geleverd.
  • Een wit plaid. Dit is ideaal voor zowel in de slaapkamer als in de woonkamer. Het kan dienen als een extra deken tijdens de nacht of als warmtebron op de bank.
  • De witte sprei van katoen. Mensen die allergisch zijn voor wollen producten kunnen kiezen voor een plaid wit van katoen. Ideaal!
  • De bedsprei in wit. Een sprei maakt alles leuker! Het bed wordt extra aantrekkelijk met een bedsprei in het wit. Voeg texturen toe aan je slaapkamer voor een nonchalant effect. Alsof jij nog meer redenen nodig hebt om je bed in te duiken.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.