Witte stoelen

Witte stoelen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte stoelen

Als je een paar mooie witte stoelen aanschaft, kun je daar, mits je ze goed schoon weet te houden, lange tijd plezier van hebben. telkens wanneer je van interieur verandert, zul je weer een manier weten te bedenken om je witte stoelen bij de rest van je inrichting te laten passen. 

Wit is namelijk een heel neutrale kleur, die bij praktisch alle kleuren goed staat. Laat je inspireren door een aantal tips en tricks voor het gebruik van witte stoelen. 

Witte stoelen in jouw interieur

Allereerst geven we je een paar ideeën voor witte eetkamerstoelen. Ben je in het gelukkige bezit van een eetkamer? Dan kun je gaan voor een all white inrichting. Hierbij kun je de witte stoelen combineren met andere witte meubels en accessoires met een mooi design. Je kunt zo een heel mooi en strak interieur creëren.

Ga je toch liever voor iets meer kleur, dan is het leuk een paar felrode details toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan brandweerrode hanglampen met grote ronde kappen, maar ook aan kleinere accessoires, zoals placemats of een peper-en-zoutstel.

Kleurtinten wit

Je kunt er ook voor kiezen om je witte stoelen te combineren met meubels en accessoires in verschillende tinten wit, grijs, taupe en beige. Dat geeft een iets warmere sfeer. Als je daar ook nog verschillende texturen aan toevoegt, zoals bijvoorbeeld een gladde, witte eettafel, kussentjes van zachte wol en een dressoir van ruw sloophout, krijg je een heel prettige, zuiver ogende eetkamer.

Zo’n plek werkt uitnodigend om samen te eten, of om ’s morgens met een kop koffie en de krant rustig de dag te beginnen.

Colour matching met wit

Je hoeft niet perse precies dezelfde witte stoelen in je eetkamer neer te zetten. Als je zorgt dat ze precies gelijk zijn qua kleur, hoeven je witte stoelen qua design helemaal niet op elkaar te lijken.

Als je een gezin hebt, kun je heel leuk ieder gezinslid zijn eigen witte eetkamerstoel laten uitzoeken. Als je de rest van de inrichting rustig houdt, geeft het niet dat je dochter een heel andere stijl heeft dan je man!

Creëer sfeer met witte stoelen

Heb je ’s morgens niet zo veel tijd, dan kun je er ook voor kiezen om een ontbijtbar of ontbijthoek in je keuken creëren. Met witte klapstoelen en een klein vierkant tafeltje, of met een barkruk en een ontbijtbar, krijg je al snel de sfeer van een kleine, moderne koffiebar.

Andere tips met witte stoelen..

Tot slot kun je met witte stoelen ook nog een aantal andere leuke dingen doen:

  • In plaats van nachtkastjes kun je ook twee witte stoelen aan weerskanten van je bed zetten.
  • Of neem een oude, houten witte stoel en zet die naast je voordeur, met een bloeiende lavendelplant erboven op. Zo ruikt het altijd lekker als je thuiskomt en voelen je gasten zich meteen welkom!

Vergeet niet een kijkje te nemen in Westwings online magazine! Hier vind je inspirerende ideeën en suggesties om van jouw huis een uniek en mooi huis te maken. Laat je dagelijks verrassen door het grote aanbod accessoires en meubels in deze Home & Living webshop. Vind hier jouw favoriete witte stoelen en geniet van het gemak van online bestellen.

Aankomende sales