Witte vitrage

Witte vitrage

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte vitrage

Vroeger hing het bij je oma voor het raam, en nu heb je het misschien zelf wel in huis: witte vitrage. Witte vitrage hoeft helemaal niet meer ouderwets te zijn, maar is nu juist hip en happening. Met inbetween gordijnen kun je overdag de zware gordijnen gewoon open laten, zonder dat iedereen door het raam naar binnen kijkt.

Vitrage is de perfecte oplossing als je overdag niet in het donker wilt zitten met de gordijnen dicht, maar je toch niet wilt dat iedereen door het open raam bij jou naar binnen gluurt. Bij witte vitrage denk je misschien snel aan de vergeelde gordijntjes die vroeger voor de ramen van oude cafés of bejaardenwoningen hingen. Gelukkig kun je tegenwoordig ook hele moderne witte vitrage ophangen, die past bij de stijl van nu.

Modern of niet

Als je gaat voor witte vitrage, dan heb je een aantal verschillende mogelijkheden. Er is bijvoorbeeld veel witte vitrage met een soort kanten patroon, maar ook effen vitrage behoort tot de keuze. Het is vooral belangrijk dat je de vitrage kiest die bij jouw stijl past. Houd je van modern, dan kun je beter kiezen voor dichte vitrage zonder patroon.

Heb je een landelijk interieur, dan is kanten vitrage erg mooi. Witte vitrage hoeft niet altijd duur te zijn. Op de markt kun je vaak per meter goedkope vitrage kopen. Struin ook eens de zolder van je oma af. Misschien liggen daar nog wel mooie stoffen die je voor de witte vitrage kunt gebruiken.

Witte vitrage voor het raam

Witte vitrage hoef je niet per se voor het raam te hangen. Je kunt er ook leuke andere dingen mee doen. Houd jij wel van een beetje knutselen en ben je creatief? Bekijk dan dit lijstje met leuke tips:

  • Vlak voor de kerstdagen wordt het tijd om de kerstboom te versieren. Met witte vitrage maak je de leukste strikken en kerststerren voor in jouw eigentijdse boom!
  • Altijd al een hemelbed willen hebben? Hang witte vitrage boven je bed en het lijkt net alsof je iedere nacht in een heerlijk zacht wolkje ligt te slapen.
  • Baby op komst? De gordijnen van het wiegje zijn zo gemaakt met mooie, witte vitrage. Hopelijk slaapt de baby hiermee straks snel aan één stuk door.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.