Witte wasmand

Witte wasmand

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWitte wasmand

In het weekend de was doen, zodat je als de week begint weer schone en frisse kleding aan kunt. Voor veel mensen is wassen een weekendklus die nog al eens met tegenzin wordt gedaan. Helaas moet het toch gebeuren. Met een groot gezin kan een witte wasmand in de badkamer niet ontbreken.

Voor een wasmand is het belangrijk dat die alle vuile was van bewoners van het huis kan herbergen. Het is niet zo fijn om een berg was in je slaapkamer te laten liggen en daarom gooi je het liever in de wasmand. De meeste mensen hebben twee wasmanden, één voor de witte en één voor de donkere was. Een witte wasmand is neutraal en valt daarom niet zo op in de badkamer. De vuile was springt dan niet zo in het oog en wordt toch netjes opgeborgen.

In de badkamer

Als je denkt aan de badkamer, dan zijn er een aantal vaste dingen die daar in staan. Natuurlijk de douche en wastafel, maar ook accessoires zoals wasmanden zijn meestal hier gesitueerd. In de badkamer trek je als eerst je kleren uit als je wilt gaan douchen, en dan kun je ze daar gelijk in de was gooien.

De witte wasmand is eigenlijk onmisbaar als je de badkamer netjes en opgeruimd wilt houden. Een witte wasmand heeft qua inhoud vaak dezelfde capaciteit als waarmee je een wasmachine kunt vullen. Vaak is dat tot vijf of zes liter vuile was die je in de witte wasmand kwijt kunt.

Witte wasmand in stijl

De witte wasmand hoeft eigenlijk helemaal niet per se een saai object te zijn dat maar een beetje in een hoekje in de badkamer staat. Je kunt de witte wasmand, net als de rest van je woonaccessoires, aan laten sluiten bij jouw woonstijl:

  • Heb jij een landelijke badkamer die gezellig is ingericht met mooie tegels en bijpassende meubelen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rieten witte wasmand. Riet is licht zodat je het goed kunt verplaatsen of meenemen naar de wasmachine.
  • Heeft jouw badkamer een meer modern gevoel? Dan is de witte wasmand van ijzer een goed idee. Je kunt die minder goed verplaatsen maar je gooit de was gewoon in de draagbare wasmand en klaar is Kees.
  • Ben jij een echte fan van design? Ook dan kun je een witte wasmand uitkiezen die daar helemaal bij past. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van hout en wit ijzer. Perfect voor een badkamer met Scandinavisch design!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.