Wollen kleed

Wollen kleed

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWollen kleed

Een wollen kleed is altijd een aanwinst in je huis of appartement, waar je het kleed ook wilt gebruiken. Er zijn namelijk allerlei verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. 

Bovendien zorgt een wollen kleed voor sfeer en warmte. Met een wollen kleed kun je dus alle kanten op!

Wollen kleed: in allerlei soorten en maten

Er zijn allerlei verschillende soorten wollen kleden verkrijgbaar. Veel mensen kiezen voor een hoogpolig kleed, omdat het lekker zacht aanvoelt. Maar je hebt ook:

  • Geweven tapijten
  • Karpetten

Deze wollen varianten zijn erg in trek, omdat die in allerlei verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar zijn.

Tip!
Mocht je kleur willen aanbrengen in je huis, dan kan een geweven tapijt in vrolijke kleuren prachtig staan. Ben je juist op zoek naar een rustig wollen kleed voor in je moderne interieur, dan zou je ook voor een hoogpolig tapijt in een rustige kleur kunnen kiezen, bijvoorbeeld in het zwart, in het wit of in een crèmekleur.

Wat zijn de voordelen?

Met een wollen kleed heb je niet alleen echte blikvanger in huis, maar heb je ook het voordeel dat:

  • Een wollen kleed in elke ruimte in het huis kan worden neergelegd.
  • Het kleed bijzonder warm aanvoelt en blijven je voeten heerlijk warm.
  • Een wollen kleed kan tegen stootje. Het maakt niet uit hoeveel mensen er overheen lopen. Het wollen tapijt blijft mooi.

Do It Yourself: Hoe maak je een wollen kleed schoon?

Een wollen kleed heeft veel minder onderhoud nodig dan je misschien denkt. Met de volgende tips is het een schoonmaken van je kleed echt een fluitje van een cent!

  • Vaak kun je een wollen kleed al goed schoon krijgen door het te stofzuigen. Zuig het kleed dus minstens één keer per week. Op die manier kun je voorkomen dat stof zich in het kleed ophoopt.
  • Mocht er iets op het kleed worden geknoeid, kom dan zo snel mogelijk in actie. Dep de vlek zoveel mogelijk weg en ga vooral niet wrijven, dan wrijf je de vlek alleen maar dieper het kleed in!
  • Probeer, voordat je uitgebreid met een schoonmaakmiddel aan de slag gaat, het schoonmaakmiddel even uit op een klein, onopvallend plekje op het kleed. Zo kun je nagaan of het schoonmaakmiddel verkleuringen kan veroorzaken aan je kleed.
  • Als je schoonmaakmiddel goed door de test is gekomen, dep de vlek dan uit het kleed. Ook hierbij geldt: Niet wrijven!
  • Dep het kleed droog met een schone handdoek.

Een wollen kleed maakt jouw interieur dus echt af en zorgt voor lekkere warme voetjes in huis. Hoogpolig, geweven of wat voor variatie je maar zou willen; ook voor jou is het perfecte wollen kleed te vinden!

Ontdek Westwing

Waar vind je voor een mooie prijs een prachtige wollen kleed? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan wollen kleden. In allerlei kleuren en formaten.

Dat niet alleen. Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw mooie wollen kleed is nog maar één klik bij je vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.