Wollen poef

Wollen poef

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWollen poef

Ben je al een tijdje op zoek naar fancy woonaccessoires om de ruimte mee op te vullen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Decoreer de bank met fluffy kussens, drapeer een mooi plaid over je fauteuil of maak met verschillende fotolijsten een leuke collage aan de muur…

Ben je eigenlijk op zoek naar grote woonaccessoires om de zithoek gezelliger te maken? Vul de zithoek met een wollen poef! Een gehaakte poef is een echte musthave voor in de in huiskamer. Zo kun je de wollen poef niet alleen gebruiken als voetenbank tijdens een avondje luieren op bank, maar heb je meteen in extra zitplek in de zithoek! Dit komt altijd goed van pas als je vrienden over de vloer hebt. Decoreer de zithoek met een prachtig wollen poef!

Wollen poef: in alle soorten en maten

Een wollen poef geeft je interieur echt een boost! Qua vorm heb je de keuze uit een:

  • Vierkante,
  • ronde of
  • ovale wollen poef.

Een ronde poef is perfect te gebruiken als voetenbank of als extra zitplek. Wil je de wollen poef als bijzettafel gebruiken? Ga dan voor een vierkante poef met stoelpoten voor een stabiele tafel waar je van alles op kunt zetten.

Ga je voor een poef van wol? Dan kun je ervan uitgaan dat het wol afkomstig is van een schaap. Schapenwol is stevig en zacht. Door de groffe, robuuste structuur van het materiaal past een wollen poef perfect bij een industrieel of bohemien interieur. Waarom? Vaak zijn bohemien of industriële meubels ook robuust, groot en grof.

Kleuren poefen
Qua kleuren heb je de keuze uit verschillende kleuren. Een rode, gele, grijze of zwarte wollen poef… Aan jou de keuze! Met een bohemien interieur komt er een fleurige wollen poef in de zithoek te staan. In een industrieel huis daarentegen plaats je een wollen poef in het zwart, grijs of beige om de uitstraling rustig te houden.

Tip!
Match je prachtig wollen poef met je kussens op de bank. Leg twee of drie gehaakte kussens op de bank. Dit mogen kussens zijn in dezelfde kleur als de poef, maar een andere kleur mag ook! Zolang beide accessoires gemaakt zijn van wol.

Online magazine

Wil je nog meer tips & tricks voor een prachtig interieur? In het Westwing online magazine vind je de nieuwste interieurtrends, styling tips & tricks, interviews en home updates en kun je bovendien binnen kijken in de huizen van toonaangevende interior designers en andere, inspirerende mensen.

Reinigen wollen poef

De poef zal zonder twijfel veel worden gebruikt. Dan moet je niet raar opkijken als er vlekken op komen. Dit is geen ramp. Meestal is de poef omhuld met een wollen hoes die je in de was kunt stoppen. Was de poef met wasmiddel op handwasprogramma en je hebt weer een prachtig schone poef!

Exclusief bij Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs exclusieve wollen poefs vinden? Nou, bij Westwing! Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan wollen poefs en andere accessoires. Dat niet alleen!

Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van!

Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw wollen poef is nog maar één klik bij je vandaan!