Yoga deken

Yoga deken

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorYoga deken

Ben je van plan yoga te gaan beoefenen of ben je al een echte yogi? Dan mag een yoga deken niet in jouw sporttas ontbreken!  

Met een yoga deken blijf je op de rustige momenten tijdens de yogales goed op temperatuur. Het zou toch vervelend zijn als je te veel afkoelt…

Musthave: yoga deken

Heerlijk tot jezelf komen tijdens een les in de yogaschool of thuis op je yogamatje is perfect in ons hectische bestaan. Logisch ook wel dat de populariteit van yoga nog steeds groeit.

De temperatuur kan tijdens een yoga les behoorlijk oplopen. Veel mensen denken bij yoga alleen aan ademhaling, meditatie en wat stretchoefeningen maar yoga is veel intensiever dan dat. Daar komt het belang van een yoga deken ook om te hoek kijken.

Na een intense sessie sluit je de yogales af met oefeningen die gericht zijn op weer helemaal tot jezelf komen. De bewegingsintensiteit neemt af waardoor je al snel afkoelt. Het is tijdens zo’n meditatie dan ook heerlijk om onder je yoga deken te kruipen.

Yoga deken at home

Om je yoga beleving compleet te maken is een yoga deken de perfecte aanvulling op je yogamatje en yoga outfit. Ook als je thuis yoga beoefent is het fijn om een yoga deken binnen handbereik te hebben.

Misschien ben je wel iemand die elke ochtend begint met een meditatie of yoga doet in de tuin. Het is heerlijk om na het doen van de oefeningen nog even in stilte te liggen voordat je de dag begint.

Pak dit moment dan lekker onder je eigen yoga deken. De deken houdt je warm en zorgt ervoor dat je niet uit je concentratie en rust raakt tijdens je yogasessie.

Stylish yoga deken

Als je houdt van warm en zacht kun je kiezen voor een yoga deken van fleece, deze is natuurlijk ook buiten de les om heerlijk te gebruiken. Als je in de herfst of winter ’s avonds op de bank zit met een theetje kun je prima onder je yoga deken kruipen bijvoorbeeld.

Liever geen fleece yoga deken? Ga dan voor een exemplaar van katoen. Je kunt voor een effen deken gaan maar ook kiezen voor een print of kleurtje. Een yoga deken met de look en feel van een hammam handdoek is ook fijn. Deze zijn ook voor van alles te gebruiken.

Ga bij het kiezen van een yoga deken dus voor een multifunctionele deken, daar pluk je altijd de vruchten van!