Zeepdispenser

Zeepdispenser

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorZeepdispenser

Sta je tijdens je badritueel in de badkamer, glibbert de zeep voor de zoveelste keer van de wastafel! Het is ergernis nummer 1 in de vroege ochtend. Andere ergernissen? Dat je al jaren aan het klungelen bent met de zeeppompjes uit de supermarkt! Die passen nooit op dat kleine fonteintje bij het toilet en zorgen qua styling niet echt voor een mooie match met de ruimte.

Los die problemen voor eens en voor altijd op en ga voor een echte zeepdispenser. Eentje die past bij jouw interieurstijl, altijd weer te vullen is met jouw favoriete vloeibare zeep en blijft staan waar hij staat!

Van blok naar zeepdispenser

Waar we vroeger nog met grote blokken, op een schaaltje of niet, in de weer waren, heeft de vloeibare zeep zijn handigheid wel bewezen. Altijd hydraterend en met een rijkelijk aroma kies je bij drogist of supermarkt je favoriet.

  • Een eenmalig te gebruiken zeepdispenser is functioneel en heeft het qua uitstraling vooral over zijn inhoud. Nog altijd handiger dan het glibberende blok, maar vaak niet echt sfeervol.
  • Met een navulbare zeepdispenser als passend accessoire in huis geniet je van een opgeruimd en schoon gevoel voor hand en badkamer of toilet.

Voor elke plek een zeepdispenser

Of je nu klein of riant woont, een grote, ruime wastafel hebt, of niet, voor iedere situatie is een zeepdispenser te bedenken. Heeft jouw toilet meer weg van een smalle kledingkast? Of zit de kraan verstopt in een hoekje? Denk dan even buiten de standaard zeepdispensers om en hang een zeepdispenser boven de wastafel aan de muur. In een mooie houder is dat een prima oplossing waar je met veel plezier gebruik van maakt.

Kies je stijl

De look die je aan je interieur wilt geven, creëer je met kleine details. Met accessoires als een zeepdispenser zet je meer de toon dan je denkt. Hoe ziet jouw sanitair er thuis uit?

  • Landelijk huislijk? Met veel wit en sierlijke, natuurlijke accessoires? Ga dan voor een wit gekleurde, porseleinen zeepdispenser met vrouwelijke details. Eentje met een sierlijk opschrift of voorzien van een rieten houder.
  • Strak en modern? Een vierkante zeepdispenser van mat rvs klopt dan helemaal voor jou. De rechte lijnen passen bij jouw rechthoekige wastafel en strakke spiegel.
  • Zoals bij onze noorderburen? Licht, rustig, met natuurlijke materialen? Jij wordt dan blij van een houten zeepdispenser. Een naturel exemplaar, misschien met witte details.

Maak het nog completer door een zeepdispenser te combineren met andere accessoires! Met opbergboxen, een tissuehouder of tandenborstelbeker in dezelfde lijn geniet je dagelijks van een prachtig plaatje in de badkamer!

DIY: Maak je zeepdispenser zelf

Op zoek naar een unieke zeepdispenser die een persoonlijke touch in de kamer afgeeft? Maak dan de zeepdispenser zelf.

  • Heb je nog een oude fles met een trendy design label erop staan? Reinig deze dan grondig en ga de fles gebruiken als zeepdispenser. Een leuk mannelijk accent voor in de badkamer bijvoorbeeld.
  • Of gebruik een oude jampot en plaats daarop een deksel met een pompje. Een leuke landelijke touch in je badkamer of keuken.
  • Ook kan je een oude tinnen pot omtoveren tot een zeepdispenser. Een leuk accent voor in je industriële woonstijl.

Een hygiënische zeepdispenser

Vandaag de dag letten we steeds meer op hygiëne ook in en om het huis. En daarvoor zijn nu ook heel praktische hulpmiddelen voor bedacht. Zoals een kraan die je niet meer hoeft aan te raken wanneer je water nodig hebt. Maar ook een zeepdispenser die aanvoelt wanneer er handen onder worden geplaatst.

Op deze manier kan je geheel hygiënisch je handen wassen en tegelijkertijd wordt er ook niet teveel zeep verspild. Zeker ook handig wanneer je kids de hele dag buiten en binnen spelen met allerlei verschillende voorwerpen. Met een dergelijke zeepdispenser voorkom je dat ze veel bacteriën binnenkrijgen.

Op zoek naar meer inspiratie op het gebied van badkamer accessoires en andere praktische hulpmiddelen in huis? Kijk dan eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw woonaccessoires zijn nog maar één klik bij je vandaan.