Zilveren bijzettafel

Zilveren bijzettafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorZilveren bijzettafel

Zet zilver op één met een zilveren bijzettafel. De bijzettafel is een meubel dat door zijn functionaliteit niet mag ontbreken in jouw huis. Functionaliteit is echter niet het enige dat deze tafels te bieden hebben. Zilveren bijzettafels zijn door de grote variëteit in vormen en designs echte blikvangers in jouw huiskamer. Een mooie design tafel combineert gebruiksgemak met stijl, een ware must voor in huis!

Er is voor iedere inrichting een bijpassende zilveren bijzettafel. Zilver is daarnaast een kleur die past in iedere soort inrichting. Van modern tot klassiek, zilver zorgt altijd voor de juiste look. Twijfel daarom niet en voeg enkele zilveren bijzettafeltjes toe aan jouw huiskamer. Weet jij al welke tafel echt bij jou past? Laat je inspireren en vind jouw perfecte exemplaar.

Stijlvol en functioneel

Zilver is een prachtige en statige kleur. Schitterende sieraden en het mooiste bestek worden gemaakt van dit fraaie materiaal. Door de stijlvolle kleur en de natuurlijke grandeur van dit materiaal, past het perfect in iedere inrichting.

Een zilveren bijzettafel is een mooie stap naar meer zilver in jouw inrichting. De zilveren bijzettafel combineert de klasse van zilver met het gebruiksgemak van een bijzettafel. Een glas fris bij een goed boek en een bakje chips bij een goede film, je kunt het allemaal makkelijk kwijt op het bijzettafeltje.

Jouw perfecte zilveren bijzettafel

Zilver is een ontzettend veelzijdige kleur die in veel interieurstijlen past. Daarnaast zijn bijzettafels in ontzettend veel varianten verkrijgbaar. Door deze grote veelzijdigheid, is er altijd een zilveren bijzettafel naar jouw smaak. Welke stijl jij ook hebt in jouw inrichting, een zilveren bijzettafel past altijd. Wist je dat deze tafels zelfs goed staan in een strakke en moderne tuin? Het volgende rijtje geeft jou nog meer ideeën over welke soort zilveren bijzettafel jij kan gebruiken in een bepaald interieur.

  • Klassiek: zilver ademt klasse. Hierdoor staat het perfect in een klassieke inrichting. Ga voor een volledige zilveren bijzettafel en je geeft jouw interieur direct stijl en klasse.
  • Design: in een design inrichting ga je voor strakke vormen. Een langwerpige zilveren bijzettafel met een tafelblad van glas past perfect in deze design setting. Het zilver en het glas zijn een prachtige en transparante toevoeging aan dit strakke en lichte interieur.
  • Industrieel: een industriële look is hot tegenwoordig. Een zilveren bijzettafel op een houten driepoot complementeert deze look. Hout zorgt voor de industriële touch terwijl het zilver een stijlvolle twist geeft.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.