Zilveren fotolijstjes

Zilveren fotolijstjes

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorZilveren fotolijstjes

Heb jij ook een doos op zolder staan? Een kartonnen of blikken doos vol oude foto's, van opa en oma op hun trouwdag? Of die leuke schoolfoto van jezelf of van de kinderen? En als je op de televisie of in een magazine zo'n schitterend interieur ziet van een salon in een koninklijk paleis, of het huis van een beroemdheid, denk je dan ook elke keer “Dat wil ik ook”?

Dan is nu het ogenblik gekomen om de daad bij het woord te voegen. Er is een gigantisch aanbod aan fotolijsten; van antieke tot moderne zilveren, massieve of verzilverde. Zilveren fotolijstjes zijn ideale woonaccessoires!

Ontelbare mogelijkheden

Niet alleen het materiaal van een fotolijst, maar ook de vorm is belangrijk. Kies je voor antiek zilver, met of zonder versiering? Of een fotolijst met een speciale vorm, hartvormig of een organische vorm uit de 19de eeuw? Een strakke Art Deco fotolijst of een weelderig Art Nouveau fotolijstje voor een portret van je liefste? Of iets moderns, in glanzend zilver, of eerder dof gepolijst zilver met een zwarte of houten rand?

Groot of klein?

De grootte van een fotolijst is sterk afhankelijk van het soort foto dat erin getoond zal worden, en of je ook nog een omlijsting binnen de fotolijst wilt gebruiken of niet. Een zwart-wit foto met een zwarte omlijsting in een strakke vierkante zilveren fotolijst zal meteen in het oog springen, vooral als de fotolijst ongeveer de grootte van een A4’tje heeft.

Voor een intiem portret van een geliefde of een kind is een kleinere fotolijst vaak aangewezen. Je kunt de foto op maat snijden om er net in te passen. Voor dit soort portretten leveren antieke zilveren fotolijsten, vooral die uit het einde van de 19de eeuw, heel vaak prachtige resultaten op.

Groepen foto’s

Als je een aantal zilveren of verzilverde fotolijstjes wilt groeperen, zorg er dan vooral voor dat er genoeg variatie in het soort en de grootte van de fotolijsten is. Fotolijsten met uitgewerkt zilver naast een kleinere strakke fotolijst. Of een grotere ornamentele lijst op een miniatuur schildersezel omringd door kleinere lijsten in speelse vormen zijn allemaal ideeën…

En je hoeft geen grote zwarte glanzende piano in de kamer te hebben om je foto’s in hun glanzende fotolijsten tentoon te stellen! Een kleine bijzettafel, een leuke hoekkast, een lage boekenkast, laat je verbeelding de loop!

Luxe fotolijsten bij Westwing

Ben je al een tijdje op zoek naar zilveren fotolijstjes, maar ben je nog niet de perfecte lijstjes tegengekomen? Heb je wel eens bij Westwing gekeken? Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan woonaccessoires. Denk aan fotolijstjes, lampen, kandelaars en schalen. En dat met korting tot 70%! Waar wacht je nog op?

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt.Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw zilveren fotolijstjes zijn nog maar één klik bij je vandaan!