Zilveren vaas

Zilveren vaas

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorZilveren vaas

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten zilveren vazen verkrijgbaar. Het maakt dus helemaal niets uit of je een klassiek interieur hebt of juist van moderne spulletjes houdt... Er zit altijd wel een vaas in het zilver voor je bij!

Mocht je dus op zoek zijn naar woonaccessoires die van iets anders zijn gemaakt dan glas of keramiek, denk dan ook eens aan een zilveren vaas!

De veelzijdigheid van de zilveren vaas

Als je op zoek bent naar een zilveren vaas, dan is er ontzettend veel keus.

  • Denk bijvoorbeeld aan klassieke vazen met veel krullen en tierelantijntjes eraan.
  • Of je kunt gaan voor een strak vormgegeven vaas, die perfect in een modern interieur past.

Ook qua vorm is er ontzettend veel te kiezen als je op zoek bent naar de perfecte zilveren vaas. Er zijn hoge vazen, lage vazen, ronde, vierkante of rechthoekige… Je kunt er echt alle kanten mee op!

De zilveren vaas in huis

Natuurlijk staat een zilveren vaas prachtig in je woonkamer, maar je kunt deze ook prima  neerzetten in een logeerkamer. Een mooie vaas in het zilver kan namelijk een kamer echt afmaken!

Wist je dit?

Zilveren gebruiksvoorwerpen, zoals bijvoorbeeld vazen, worden gemaakt door een zilversmid. Een smid die echter zilveren sieraden maakt, wordt een goudsmid genoemd.

DIY Tip 1: Hoe gebruik je een zilveren vaas?

Natuurlijk kun je een zilveren vaas gebruiken om er een bos bloemen in te zetten, Als je een vaas op deze manier gebruikt, dan staat dat altijd prachtig. Je kunt er echter ook voor kiezen om er maar één bloem in te zetten, bijvoorbeeld een roos of een orchidee. Vooral in een modern ingericht huis staat dit heel erg mooi en strak!

Of je kunt ervoor kiezen om met de seizoenen mee te gaan.

  • In de lente kun je er bijvoorbeeld een paar paastakken in zetten met gekleurde eitjes eraan.
  • Of zet de vaas in de herfst op een spiegel, stop er een paar zonnebloemen in en leg de spiegel vol met herfstachtige versiersels, zoals pompoenen.

Op die manier creëer je in een mum van tijd ontzettend veel sfeer in je huis!

DIY Tip 2: Maak je vaas passend!

Mocht je een bos bloemen hebben gekregen die vrij kort is, en heb je nu een vrij hoge zilveren vaas, maak dan een prop van een stuk aluminiumfolie en stop die onderin de vaas. Hierdoor wordt de vaas minder diep. Vul de vaas daarna met water en zet de bloemen erin. Nu passen de bloemen er wél perfect in!

Met een zilveren vaas haal je een chique blikvanger in huis. Een finishing touch die de stijl in je interieur zeker zal verrijken!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.