Zomerdeken

Zomerdeken

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorZomerdeken

Voor iedereen die graag onder een dekentje ligt in de zomer- en wintermaanden is de ultieme oplossing een zomerdeken! De stof van de zomerdeken is dun en laat voldoende lucht door, waardoor jouw interieur niet compleet is zonder dit comfortabele accessoire.

In de zomer heb je behoefte aan vrolijke kleuren die passen bij je stemming. De kleur rood van een verse watermeloen of geel zoals een ananas zijn mooie kleuren voor je zomerdeken. In de winter zetten donkere kleuren de toon in huis.

zomerdeken fruit eten gestreept deken kleed picknicken grasveld

Een zomerdeken voor paarden

Een fervente paardenliefhebber heeft een zomerdeken voor het edele dier. De Horse ware zomerdeken houdt je paard warm tijdens de koele zomeravonden. Deze zomerdekens hebben een perfecte pasvorm en schoudervrijheid, waardoor de dekens geen druk op de schoft van het paard geven. Een paard heeft niet alleen een dunne deken nodig om de koude nachten te doorstaan, maar ook om zweten tegen te gaan na een inspannende wedstrijd.

vrolijk kleed zomerdeken schapenvacht boho stijl

Ook voor de kleinste bewoners

Een dekbed is voor de allerkleinsten tot twee jaar geen optie, omdat het te goed isoleert. Kies daarom voor een lichte zomerse deken. Als jouw baby een huilerig type is, dan kan het helpen om de kleine stevig in te bakeren. Zomerdekens gemaakt van synthetische materialen zijn even goed als wollen en katoenen varianten. De beste zomerdeken voor jouw baby vind je hieronder!

  • Wafel deken. De wafeldeken voor het ledikant van de baby bestaat veelal uit twee lagen, deze zijn met drukknopen vast te maken. Als ouder weet je vaak wanneer je baby het warm heeft, kies dan voor een laag van de zomerdeken. Naast het feit dat de zomerdeken voor kinderen mooi is voor het ledikant, is de plaid ook te gebruiken om over de leuning van een bank te hangen. Dit zorgt voor een frisse uitstraling in je interieur.
  • Fleece deken. Een goed isolerende babydeken is fijn voor alle jaargetijde. De baby heeft het hierdoor niet te warm of te koud in de zomer en winter. Een zomerdeken voor de kleintjes met een leuke print van Nijntje of Disney erop zorgt ervoor dat zij er vanzelf onder de dekens kruipen.
  • Zomerdeken van katoen. De boefjes slapen heerlijk onder een katoenen deken in de zomer. De ledikantdekens en wiegdekens zijn gemaakt van 100 procent katoen. Zo wordt iedere babykamer verrijkt met de mooie patronen en schattige printjes van de katoenen zomerdeken!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.

zomerdeken strandlaken strandtas schelpen magazine zand