Zwart bureau

Zwart bureau

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorZwart bureau

Je werkkamer is hoognodig toe aan een flinke verbouwing en je bent het zat om met lichte kleuren te werken. Begin met een kleine aanpassing en ga voor een zwart bureau. Je bent niet meteen overgestapt naar de dark side als je donkere kleuren in je interieur verwerkt.

Een zwart bureau is een welkome verademing in een Scandinavisch interieur. Er wordt niet voor niets gezegd dat mooi zwart niet lelijk is. Dus ga op onderzoek uit en vind een bureau in zwart dat perfect bij je inrichting past. Nu je toch bezig bent, kun je meteen die gordijnen bestellen waar je al die tijd een oogje op hebt gehad. Met die zwart-witte bloemen erop!

zwart bureau werkkamer plant hout bureaustoel

Laat donkere kleuren je niet afschrikken

Een zwart bureau dat verstelbaar is in hoogte, het ideale meubelstuk voor stelletjes die nogal verschillen in lengte. Hij met zijn 1.93 meter kan zijn benen niet kwijt onder bureaus, en jij met een respectabele lengte voelt je een kabouter als je aan zijn bureau zit. De oplossing is verstelbare zwarte bureaus! Natuurlijk ook in andere kleuren te verkrijgen, waaronder de populairste kleur: wit. Een zwart bureau kun je opvrolijken met opvallende kleuren, maar je kunt er ook voor kiezen om alles ton-sur-ton te houden.

zwart bureau goud hoogglans klassieke stijl glamour

Een meubelstuk dat perfect past bij een zwart bureau is toch wel het 101-dingen rek. De grenen kast siert iedere kamer van je huis! Bovendien kun je al je accessoires op de kast kwijt, denk aan: kaarten met een grappige tekst, vaasjes en natuurlijk boeken. Deze meubelstukken passen perfect bij een modern interieur, maar gaan ook voortreffelijk samen met een vintage inrichting. Kies je voor de laatste, dan is het mooi om met gouden accessoires te werken.

zwart bureau stripboek lamp boeken klok pen

Bijzondere exemplaren van een zwart bureau

De variatie bij een zwart bureau of sidetable is oneindig. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te bestellen. Wij hebben een paar bijzondere exemplaren voor je beschreven.

  • Metalen zwart bureau met wit oppervlak. Je wilt het beste van ying yang: zwart en wit in balans. Bij een industrieel interieur passen beide kleuren als gegoten.
  • Zwart bureau met krokodillenprint. Dit is de meest bijzondere in het rijtje. Je kunt het blad laten bekleden met krokodillenleer (nep, natuurlijk!). Het is wel een uitdaging om te schrijven op een zwart bureau met reliëf.
  • Zwart bureau voor de hoek. Het design van dit bureau is intrigerend te noemen. Het kastje van het bureau is gekanteld waardoor het in de hoek past!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.