Zwart tafelkleed

Zwart tafelkleed

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorZwart tafelkleed

Wil je voorbereid de feestdagen tegemoet gaan? En ben je nog niet in het bezit van een luxe tafelkleed voor chique aangelegenheden? Dan wordt het misschien eens tijd dat je een zwart tafelkleed aanschaft. Een zwart tafelkleed brengt klasse en stijl en staat garant voor een beschermend laagje op je tafel.

Organiseer jij een lekker kerstdiner voor de familie tijdens de kerstdagen? Dan is het leuk als je die nieuwe zwarte jurk kunt matchen met een mooi zwart tafelkleed. Het moet alleen natuurlijk niet zo zijn dat je tafelkleed alle aandacht naar zich toe trekt en niemand naar je mooie jurkje kijkt.

Zwart tafelkleed binnen je interieur

Een zwart tafelkleed geeft een prachtig luxe uitstraling aan je interieur. Het doet wat met je tafel en je zult zien dat de gehele ruimte er van gaat stralen. Een mooi versierde kerstboom en een heerlijk kerstontbijt, dat ook nog eens opgediend is op een chique zwart tafelkleed. Dat wordt een ontbijt om nooit te vergeten!

Wil jij je woonkamer omtoveren tot een leefruimte waar zelfs de kerstman stijl van achterover slaat? Hier vind je een aantal stijltips voor je woonkamer!

  • Ben consistent in het plaatsen van kleine zwartje kleedjes, op bijvoorbeeld een salontafel, bijzettafel en een ruimere tafel. Dit geeft een warme en gezellige sfeer aan je leefruimte.
  • Versier je tafeltjes met leuke accessoires. Wat dacht je van een paar glitterende, zilveren kerstballen op een zwart tafelkleed?
  • Het is van belang dat een zwart tafelkleed goed aansluit bij het servies. Er zullen ongetwijfeld een groot gedeelte van de tijd wijnglazen, bordjes of bestek op het tafellaken liggen, dus het is leuk het servies goed aansluit bij je zwarte tafelkleed.
  • Laat de rest van het interieur ook aansluiten bij de gecreëerde kerstsfeer. Plaats een leuke kerstboom en hang wat sierlampjes op.

Mogelijkheden met een zwart tafelkleed

Een zwart tafellaken biedt verschillende mogelijkheden. Zo kun je voor verschillende patronen gaan, maar je kunt ook variëren in de afmetingen. Meet de lengte van je tafel en bestel een tafelkleed op maat. Ook kun je kiezen voor een lange tafelloper, die wel meters lang kan zijn! Dit luxegoed geeft een hele chique uitstraling aan je tafel. Een damast tafelkleed doet het verder ook altijd goed en deze is in verschillende kleuren te bestellen, afhankelijk van je wensen en behoeftes.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.