Zwarte kledingkast

Zwarte kledingkast

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorZwarte kledingkast

Als echte shopping queen is een goede kledingkast onmisbaar. Als je wekelijks thuiskomt met een nieuwe jurk, blouse of broek, heb je natuurlijk een plek nodig om je nieuwe kleding in op te bergen. Houd jij van zwart en heeft jouw slaapkamer een rustige en donkere stijl? Dan is een zwarte kledingkast precies wat je zoekt.

Met een zwarte kledingkast maak je een echt statement in de slaapkamer. Door een opvallende zwarte kledingkast neer te zetten, zet je de toon voor de verdere invulling van de slaapkamer. Om de zwarte kledingkast heen kun je er accessoires en versieringen bij zoeken die zorgen voor leuke kleuraccenten die passen bij jouw eigen woonstijl.

Ruimte creëren

Een zwarte kledingkast geeft ruimte en de mogelijkheid voor het netjes wegleggen van je kleding. Als je op zoek gaat naar een goede zwarte kledingkast, dan moet je letten op de kastruimte en afmetingen. Let er bijvoorbeeld op dat de zwarte kledingkast naast planken ook een hanggedeelte heeft, zodat je jasjes, bloezen en jurkjes netjes kunt ophangen. Onder het hanggedeelte kun je dan bijvoorbeeld ook schoenen en laarzen neerzetten, zodat je al je outfit opties handig op één plek hebt.

Een zwarte kledingkast in jouw stijl

Een zwarte kledingkast is er te vinden in alle soorten en maten. Of je nu houdt van strak, barok of vintage, in elke stijl kun je een zwarte kledingkast vinden. Benieuwd hoe je hiervoor het beste inspiratie kunt opdoen? Lees dan deze tips:

  • Als je een idee in je hoofd hebt van hoe jouw zwarte kledingkast er uit moet komen te zien, kun je in ieder geval al een hoop stijlen wegstrepen. Bekijk veel woonmagazines en tijdschriften zodat je zo veel mogelijk inspiratie kunt opdoen. Door verschillende ideeën met elkaar te combineren, heb jij straks misschien wel een super originele zwarte kledingkast in huis staan.
  • Wil je graag een houten kledingkast? Als je een mooie houten kast hebt gevonden die niet zwart is, zijn er genoeg opties om hem toch zwart te maken. Het enige wat je nodig hebt is veel schuurpapier en zwarte verf. Zodra je de kast geschuurd hebt en ontdaan van zijn oude kleur, kun je aan de gang met zwart.
  • Leuk idee: verf een deel van de kast zwart met schoolbordverf. Hiermee wordt je kledingkast ook nog een handig memobord! Als je bijvoorbeeld wilt onthouden welke kledingstukken leuk staan bij elkaar of van welke dingen het hoog tijd wordt om ze eens op te ruimen.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.