Zwarte klok

Zwarte klok

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorZwarte klok

Iedere woning heeft er wel één: zo’n kale muur waar je niks mee lijkt te kunnen. Met een zwarte klok heb je een leuk accessoire voor een moderne en klassieke inrichting. Een wandklok kan het saaie van de muur breken en voor meer sfeer in huis zorgen. Hang een zwarte klok bijvoorbeeld aan een witte muur, waarmee je een speels contrast kunt creëren.

Zwarte klokken zijn echter niet alleen geschikt als wandklok/b>, je hebt ook een fraaie zwarte koekoeksklok of bijvoorbeeld een kleine tafelklok. Heb je al een zwarte muur? Kies dan voor een wandklok in een andere kleur. Lees snel verder wat een klok in het zwart met de uitstraling van je interieur kan doen!

Creëer meer sfeer met een zwarte klok

Een zwarte klok lijkt van zichzelf vrij klassiek. Toch kun je met een zwarte klok meer sfeer in huis creëren. Met een zwarte klok creëer je bijvoorbeeld een fraai contrast tussen verschillende kleuren. Een kleurcontrast zorgt voor een speels effect, wat automatisch meer sfeer in huis oplevert. Waar in huis ga jij een zwarte klok gebruiken?

Een zwarte koekoeksklok heeft van zichzelf al een speelse uitstraling, die je op verschillende plekken in huis kunt gebruiken. Hang de zwarte klok bijvoorbeeld aan de muur in de woonkamer, waarbij het geluid van de koekoeksklok een gezellig effect met zich meebrengt. Ook in een werk- of slaapkamer is een koekoeksklok goed te gebruiken. Wanneer je een modernere klok wenst, kies dan voor een designklok.

Een zwarte klok als accessoire

Zwarte klokken komen in veel verschillende varianten voor. Dit maakt ze erg geschikt als accessoire voor in huis. Met een zwarte klok kun je dus het saaie van een muur wegnemen, doordat een klok de aandacht van de muur afleidt. Dit is echter slechts één voorbeeld van de manieren waarop je een zwarte klok in je interieur kunt verwerken als accessoire.

Tips voor het verwerken van een zwarte klok in je interieur:

  • Heb je een oude, minder mooie kast in huis? Zet er een zwart klokje op, dit leidt de aandacht van de kast af.
  • Ook op een nachtkastje staat een zwarte klok vaak fraai, zeker bij een klassiek bed. Daarbij is het erg praktisch om een klok naast je bed te hebben.
  • Vind je het lastig om een leuk accessoire voor in je keuken te vinden? Hang er een leuke klok op! Dit is ook nog eens handig voor tijdens het koken.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.