Zwarte poef

Zwarte poef

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorZwarte poef

Een klein accessoire met vele mogelijkheden, een multifunctionele vriend voor in huis.. Dat kan er maar één zijn! De poef! Deze kleine, zachte aanwezigheid is een van de handigste meubels die er zijn. Naast stoelen, bank en bed, is de poef je beste hulp in huis. Vriendelijk, stijlvol en verrassend praktisch!

Wil je extra lang van een poef genieten, kies dan de juiste kleur: kies een zwart exemplaar. Een zwarte poef is tijdloos, past zich altijd aan zijn omgeving aan en is meer dan een andere kleur, ècht overal inzetbaar.

Waarom een poef zo praktisch is..

Een poef is als een ober, een fijne hulp voor in huis. Op verschillende momenten zal de poef je steun en toeverlaat blijken:

  • Terwijl je heerlijk onderuit schuift op de bank met je favoriete boek, haal je de zwarte poef er ook maar bij: heel fijn als voetensteun! Pure luxe..
  • Is het bij jou altijd open huis en hou je wel van onverwachts bezoek? Dan schuif je de zwarte poef er eenvoudig bij als extra zitplek. Handig!
  • Al een tijdje op zoek naar een tafeltje voor naast de bank? Met de zwarte poef in huis, voldoet alleen de aanschaf van een groot dienblad. Plaats deze op de poef en je bijzettafel is compleet!

De zwarte poef: een echte sfeermaker

Naast al de praktische voordelen van dit handige meubeltje, kun je met de poef een prachtig stijlstatement maken. Ook met een zwarte! De ene zwarte poef is namelijk de andere niet.

Verschillende soorten materiaal en bepaalde vormen zorgen voor een eigen, typische uitstraling. Aan jou de keuze!

  • Een grof gebreide, zwarte poef is warm en geeft een huislijke sfeer. Alsof grootmoeder hem voor jou heeft gemaakt!
  • Een poef van glimmend zwart leer is meer catchy and glamorous, zo eentje die in welke ruimte dan ook, meteen opvalt.
  • Een kleinere, ronde statische, zwarte poef, bekleed met een chique, dikke stof, is strak, maar klassiek. Gewoon heel netjes en ideaal om als bijzettafel te gebruiken.

Styling tips met jouw zwarte poef

Heb je eenmaal je keuze gemaakt, dan kun je de sfeer die de zwarte poef op zichzelf al uitstraalt, kracht bijzetten door hem aan te kleden met bepaalde accessoires. Creëer je eigen stijlplaatje met de zwarte poef!

Make it more glamorous..

Gekozen voor een zwart, leren poef? Glimt deze goed? Mooi! Want dan kun je aan de slag met het creëren van een luxe plaatje als uit een jaren vijftig filmsterren plaatje. Plaats de zwart leren poef op een hoogpolig wit tapijt en leg goud glimmende kussens op de zwarte bank, een roze orchidee in een zilverkleurige bloempot en voilà! Mission glamour completed

The Industrial Look

Gebruik een vierkante poef bekleed met zwart canvas, een beetje een versleten look en met een print alsof deze poef een overzees postpakketje was. Dat geeft gegarandeerd een industriële sfeer in huis!

Wat daar nog meer bij hoort? Meubels van een geschilderd metaal. Plaats metalen stoelen met licht opgeschuurde verf bij de poef, een grote houten kist en je industriële look aan de woonkamer is compleet.

Vergeet voor het perfect aankleden van de zithoek met een zwarte poef niet een kijkje te nemen in Westwings online magazine! Hier vind je inspirerende ideeën en suggesties om van jouw huis een uniek en mooi huis te maken. Westwing biedt je daarnaast het gemak van online bestellen, waardoor jouw zwarte poef zo voor handen ligt!