Zwarte spiegel

Zwarte spiegel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorZwarte spiegel

Heb je een grote, lege muur waarvan je niet zo goed weet wat je ermee aan moet? Met een zwarte spiegel maak je een echte statement, en heb je ook een mooie woonaccessoire in huis. Een spiegel met zwarte lijst is stoer en geeft de ruimte net een beetje extra. Niet alleen hangende spiegels met een zwarte lijst zijn mooi. Ook een staande zwarte spiegel kan een hoop invulling geven aan een lege ruimte.

Of je nu gaat voor een zwarte spiegel in de badkamer, de slaapkamer of zelfs in de woonkamer, in elke kamer zal de spiegel een echte eyecatcher zijn. Ook als je de hoogte in gaat met een staande zwarte spiegel, een spiegel met zwarte lijst drukt zijn stempel op jouw interieur.

Waarom een zwarte spiegel?

Waarom zou je nu eigenlijk precies kiezen voor een zwarte spiegel? De meeste spiegels die je bijvoorbeeld in de badkamer ophangt zijn zonder lijst. Door een lijst toe te voegen ontstaat er wat meer diepte, en hoort de zwarte spiegel echt bij de andere woonaccessoires in huis. Waarom zou je kiezen voor een saaie spiegel zonder lijst, als je met een zwarte spiegel een echt statement kunt maken?

  • Ben jij gek op de barok woonstijl? Dan is een zwarte spiegel precies wat je zoekt. Door versieringen in het houtsnijwerk van de lijst, past jouw spiegel helemaal in het barok interieur.
  • Heb je te weinig plek om je sieraden op te bergen? Kies dan voor een zwarte spiegelkast. Achter de spiegel kun je al je armbandjes, oorbellen en kettingen kwijt. Zo heb je al je sieraden handig op één plek, en kun je na het opmaken direct accessorizen!
  • De spiegel is niet alleen handig om jezelf in te bekijken, maar ook om náár te kijken. Een spiegel met mooie, zwarte lijst kan bijvoorbeeld in de plaats van een grote foto of schilderij. In plaats van een ander plaatje, vul je de lijst gewoon met een spiegel waarin je jezelf goed kunt zien!

Tip!
Vergeet niet een kijkje te nemen in Westwings online magazine! Hier vind je inspirerende ideeen en suggesties om van jouw huis een uniek en mooi huis te maken.

Spiegels overal

Spiegels kun je plaatsen in elke kamer van het huis. Zo zorgt een zwarte spiegel iedere keer opnieuw voor nieuwsgierige blikken en goede looks. Wees niet bang om in plaats van kleur te kiezen voor zwart! Laat de spiegel lekker passen bij jouw eigen stijl en verras iedereen met jouw keuze voor gedurfd zwart.

Prachtige spiegels bij Westwing

Ben je al een tijdje op zoek naar een zwarte spiegel? En ben je nog niet de perfecte spiegel tegengekomen? Heb je wel eens bij Westwing gekeken? Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living wegschop, vind je een grote variatie aan mooie zwarte spiegels. En met een korting tot 70%!

Waar wacht je nog op? Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw zwarte spiegel is nog maar één klik bij je vandaan!