Zoeken

Babydekens & speelkleden

Babydekens & Speelkleden voor een zachte speelondergrond

Vooral voor kleine baby’s zijn babydekens & speelkleden belangrijke accessoires. Kleine baby’s slapen veel in hun wiegje of ledikant. Waarbij een dekentje onmisbaar is. Het speelkleed is voor baby’s, maar ook voor grotere kinderen, een prettige ondergrond om op te spelen. Ontdek hier welke babydekens & speelkleden er bestaan.

Welke babydekens heb je?

Babydekens zijn er in veel soorten en maten. Zie hieronder een overzicht van de verschillende soorten babydekens.

  • In een bedje wordt de baby warm gehouden door een ledikantdeken, wiegdeken of baby dekentje.
  • Ook onderweg is het gebruik van een deken verstandig. In de auto kan een speciale maxi cosi deken gebruikt worden. Er bestaat zelfs een speelkleed voor in de auto, een zogenaamd autokleed. Ook deze kun je over je kind heen leggen voor warmte. Voor in de kinderwagen bestaan er speciale kinderwagen dekens.

  • Welke speelkleden zijn er?

    Speelkleden vormen een zachte en warme ondergrond om op te spelen.

  • Het baby speelkleed, of de speelmat, is ideaal voor de allerkleinsten. Hier kunnen ze veilig en zacht liggen, leren omrollen, tijgeren en kruipen.
  • De speelmat voor grote kinderen is handig voor actieve spellen. Hier kunnen ze koprollen maken en gymnastiek oefeningen uitvoeren.
  • Een speeltapijt is een vloerkleed dat in de speelhoek op de grond ligt. Deze vormt een zachte en warme ondergrond voor grote en kleine kinderen.