Meld je aan en ontvang een € 15 voucher!

Inspiratie

woonkamer met groene bank en houten tafel

Welkom in de inspiratiewereld van Westwing. Wonen en interieur: deze onderwerpen liggen ons aan het hart. Heb je je persoonlijke inrichtingsstijl nog niet gevonden of ben je op zoek naar nieuwe en frisse ideeën? In onze gedetailleerde artikelen over verschillende woon- & leefstijlthema’s vind je genoeg inspiratie: prachtige woonideeën voor elke ruimte in huis maar ook praktische interieurtips. Ook houden we je op de hoogte van alle woontrends Veel plezier bij het lezen én stylen natuurlijk!

test

Binnenkijken

Wat is er leuker dan binnenkijken bij prachtig ingerichte huizen van bekende en minder bekende Nederlanders. Welke woonstijl is bij hen favoriet en hoe pas je zelf deze woonstijl zelf toe in je eigen huis? Je leest er hier alles over.test

Decoreren

Decoratie is niet alleen de finishing touch in elk interieur – je creëert ook in een handomdraai een nieuwe look.  In dit artikel delen we verschillende ideeën voor het decoreren van jouw woning. Ook per seizoen!


test

Inrichten

Inrichten, decoreren, ontwerpen: de mogelijkheden om jouw leefruimte in te richten zijn eindeloos. De inrichting heeft immers niet alleen invloed op het ontwerp van jouw woning, maar het creëert ook een comfortabel gevoel binnen jouw eigen vier muren. Om ervoor te zorgen zodat je het perfecte interieurontwerp naar jouw smaak vindt, hebben onze interieurspecialisten van Westwing hun best gedaan. Een verzameling van inspiratie, designideeën en nuttige tips en trucs staan voor je klaar. 
Met welke doe-het-zelf-ideeën kan je jouw huis een extra portie charme geven? Je kan deze thema’s en nog veel meer ontdekken in onze artikelen hier op WestwingNow. 

test
test
test
test
test
test
test
test
test

test

Interieurprojecten

Wist je dat wij ook een interieuradvies service aanbieden? Particulier én zakelijk! Of het nu gaat om de inrichting van kantoren, hotels, dokterspraktijken of winkels. De interieurdesigners van onze Westwing Design Service kijken graag met je mee.


test

Tips & trucs

Om ons echt op ons gemak te voelen, richten we ons appartement meestal met veel liefde in, maar ook met een systeem. Een paar handige inrichtingstips kunnen geen kwaad. Wij geven jou nuttig advies op het gebied van schoonmaak, tuin & vrije tijd, doe-het-zelf, orde, keukentips, productzoeker en cadeau-ideeën. Leef mooier met onze tips en trucs!


test

Trends

Ben je benieuwd naar de meest recente trends voor je interieur? Wij houden je graag op de hoogte van álle interieurtrends: van decoratie tot trendy meubels. Ook lees je alles over de seizoensgebonden trends.

test

Tuin

Ben je in het bezit van een huis mét tuin? Of woon je in een appartement met een dakterras of balkon? Wat een geluk! Wanneer je gezegend bent met jouw eigen buitenruimte, kun je deze zo inrichten dat het precies past bij jouw lifestyle. Van heerlijk tot rust komen in een groene, gezonde omgeving tot gezellig barbecueën met vrienden en familie in de zon. Maar naast het gegeven dat een buitenruimte gezond en praktisch is, is het ook nog eens ontzettend mooi. Al blijft dit laatste niet vanzelf zo. Elke buitenruimte heeft natuurlijk wel een beetje aandacht – en liefde – nodig voordat je er optimaal van kunt genieten.