Topmerken tot -70%! Registreer nu!

Woonkamer met zwart meubilair en crèmekleurige decoratie
Woonkamer met zwart meubilair en crèmekleurige decoratie

Inrichten

De passende woninginrichting begint meestal met een bedacht concept voor de desbetreffende ruimte. Hier volgt een kort overzicht van de belangrijkste factoren waarmee rekening gehouden moet worden bij de inrichting van een ruimte:

In de woonkamer kan je de aangename uren doorbrengen en ‘s avonds gezellig samenzijn. Natuurlijk zijn dan een comfortabele bank en een elegante TV meubel een must. Ontdek in onze gids wat jouw woonkamer nog meer tot jouw nieuwe favoriete plek maakt.

In de slaapkamer moet de rust ‘s nachts altijd de eerste prioriteit zijn. De zachte tinten, knuffelmaterialen en aangename patronen kunnen een gezellige oase van welzijn creëren.

De eethoek en de keuken kunnen ook stijlvol ingericht worden. Bij het kiezen van jouw decoratie, zorg ervoor dat je een uniform totaalbeeld hebt dat zowel de keuken als jouw eettafel omvat.

De vereisten van jouw vier muren spelen ook een belangrijke rol bij de juiste inrichting. Wil je een modern nieuw gebouw comfortabel en uitnodigend inrichten? Of wil je een stijlvol en eigentijds interieur voor jouw oude woning? Heb je veel ruimte of ben je op zoek naar tips en trucs om je kleine ruimte groter te laten lijken?

Zoals je kan zien, heeft niet elke woning dezelfde basisvereisten. Zodat je voor jouw individuele eisen en wensen de juiste oplossing vindt, hebben wij voor elke woonsituatie een leidraad opgesteld. Ontdek de tips en trucs van onze interieurspecialisten en verander je woning in je persoonlijke droomhuis.

Hoe vind ik het juiste kleurenpalet?

De inrichtingsideeën met heldere kleurvlekken maken van elke kamer een absolute blikvanger! Wees moedig en neem rustig sterke tonen aan. Welke kleur zou het best gecombineerd kunnen worden en met wat? Welke effecten heeft dit kleurrijke decor op jouw stemming en de stijl van jouw kamer? Met onze artikelen over kleurentheorie hebben we een uitgebreide introductie in de wereld van kleurrijke inrichtingsideeën gecreëerd.

De populairste inrichtingsstijlen in een oogopslag

Weet je nog niet welke stijl van het inrichten het beste bij je past? Dan bieden we je precies aan wat je nodig hebt. Elke stijl heeft zijn eigen kenmerken en karakteristieken. Zodat je stijlvolle inrichtingsideeën, nuttige tips en onze favoriete producten uit onze winkel op een plek kan vinden, hebben wij de belangrijkste feiten en nuttige adviezen voor je voorbereid.

Het maakt geen verschil of het nu om Scandi, herenhuis of boho stijl gaat. Dankzij de aanbevelingen van onze interieurspecialisten beschik je niet alleen over de juiste instructies voor elk type interieurinrichting. Daarnaast kan je ook iets nieuws ontdekken en genieten van excentrieke of glamoureuze decoraties.

Laat je verrassen door onze brede selectie aan thema’s! Bekijk onze exclusieve selectie van artikelen en ontdek fantasierijke inrichtingsideeën en praktische stijltips voor jouw huis!

De werkkamer inrichten

Het maakt niet uit of het nu om de belastingaangifte of om de baan gaat. Een werkkamer wordt steeds vaker in onze appartementen gevonden en het wordt een veelgebruikte ruimte.

De babykamer inrichten

Voordat de baby eindelijk aankomt, heb je in de negen maanden daarvoor genoeg tijd om hem een prachtige babykamer te geven.

De eetkamer inrichten

Een mooie eetkamer heeft niet veel nodig om een gezellige charme uit te stralen. Met onze ideeën zal je jouw eetkamer niet meer willen verlaten.

De gang inrichten

De gang wordt vaak tijdens de inrichting onderschat. Wij laten je zien hoe je het beste de gang kan inrichten!

De tuin inrichten

De tuininrichting en de tuinplanning van jouw eigen buitenruimte biedt oneindig veel mogelijkheden. Lees meer!

De jeugdkamer inrichten

De tieners – wandelende monsters of lieve wezens? Allebei! Een jeugdkamer moet daarom zorgvuldig ingericht worden.

De kinderkamer inrichten

De kleuren zijn essentieel voor de kinderkamer – het maakt geen verschil of het nu om felgekleurde of subtiel pastelachtige kleuren gaat. Ze stimuleren de zintuigen van jouw kind en creëren een sfeer van welzijn.

De keuken inrichten

De keuken is niet langer alleen de plek waar we koken en eten. De keukens zijn statussymbolen geworden en tegenwoordig worden ze ook als multifunctionele ruimten gebruikt.

Het inrichten aan de hand van de kleur

Onze interieurspecialisten vertellen je hier welke kleuren bij elkaar horen en welke inrichtingsstijl bij jouw favoriete toon past.

De leefruimte inrichten

De eenvoudige leefruimte inrichting: In onze artikelen over de perfecte leefruimte delen onze interieurspecialisten met je hun inrichtingsgeheimen.

De slaapkamer inrichten

De slaapkamer moet een oase van welzijn en tegelijkertijd een ontspanningsruimte zijn. Met de juiste meubels, decoratieve elementen en passende verlichting wordt de ruimte compleet.

De inrichting stijlen

Klassiek, neutraal of liever Boho? Bij het inrichten van een nieuwe woning stel je zich vaak de vraag naar de perfecte inrichtingsstijl. Hier vind je de meest populaire stijlen.

De woning inrichten

Laat onze interieurspecialisten je helpen bij het opzetten van jouw eigen stijl! Dankzij de gidsen en de stapsgewijze instructies ben je in een mum van tijd een nieuwe inrichtingsprofessional!

De woonkamer inrichten

De kaarsen aansteken, voeten omhoog zetten en in zachte kussens laten vallen. Is het niet leuk dat we een kamer hebben waar het allemaal om een goed gevoel en ontspanning gaat?

Woonkamer met zwart meubilair en crèmekleurige decoratie

Babykamer inrichten

Voordat de baby er eindelijk is, heb je in de negen maanden genoeg tijd om hem een prachtige babykamer te geven. Hier geven wij je tips en vertellen wij je waar je rekening mee moet houden.
Hal inrichten

Breed, smal, kort of lang – met deze zeven tips en hal ideeën maakt je elke hal of gang de moeite waard. Niet alleen praktisch en maar vooral ook mooi.


Huis inrichten

Wij laten jou kennismaken met de meest populaire ideeën voor het inrichten van een huis! Om een harmonieus beeld te creëren moeten het exterieur en interieur van het huis goed bij elkaar passen.
Kinderkamer inrichten

Kleuren zijn essentieel voor de kinderkamer – of het nu felle kleure of pastelachtige kleuren zijn. Ze stimuleren jouw kind en creëren een sfeer van welzijn.


Kleurenschema

Onze interieurexperts vertellen je welke kleuren bij elkaar horen en welke inrichtingsstijl bij jouw favoriete toon past.Tienerkamer inrichten

Voor het inrichten van de tienerkamer dien je met verschillende zaken rekening te houden. Tieners zijn veeleisende mensen! Dus besteed aandacht aan de jeugdkamer.