Meld je aan en ontvang een €15 voucher!
test
test

Interieurprojecten

Wist je dat wij ook een interieuradvies service aanbieden? Voor 99€ per kamer creëren onze binnenhuisarchitecten mooie, persoonlijke 3D-concepten voor jouw huis. Je ontvangt een professioneel interieurontwerp dat past bij jouw stijl en budget, inclusief een 3D-model van de desbetreffende kamer en een shoppinglist van de gebruikte producten.Ontdek hier onze interieurprojecten en laat je inspireren. Daarnaast kan je natuurlijk ook op je gemak door onze tips over wonen bladeren en zelf een woonexpert worden – veel plezier!

test

Interieur bedrijf

Westwing Studio geeft professioneel inrichtingsadvies voor het interieur van een bedrijf, inclusief 3D-conceptontwerp en individuele winkelpagina. Op deze pagina leggen we uit voor welke interieurzaken de Studio ondersteuning biedt en vertellen we in een overzichtelijk 4-stappenplan hoe de samenwerking eruitziet. Tot slot delen we nog een aantal cases die zijn uitgewerkt tot individuele artikelen–die tevens te vinden zijn op deze pagina. 


Interieurontwerp en realisaties

Een prachtig interieurontwerp speciaal voor jou!

Of je nou een groot huis hebt, in een klein appartement leeft, alleen woont of samen met je partner: Westwing Studio creeërt prachtige ontwerpen voor iedereen. We vinden het belangrijk dat het interieurontwerp precies bij jouw wensen past: het is tenslotte jouw thuis! Daarom houden we in onze ontwerpen rekening met je situatie. In de artikelen hieronder vind je voorbeelden van projecten die we recentelijk gerealiseerd hebben. Zo heb je ook écht iets aan onze praktische tips.