Ontdek onze interieur sale -70%!

Ontdek onze interieur sale -70%!

Spiegel met fluwelen poefje voor de spiegel

Trends

Ontwerper

Wil je zien wie er achter de bekende designklassiekers zit? Bekijk onze spannende designerportretten!

Inrichtingstrends

Lagom, Wabi Sabi & Cocooning zijn slechts enkele voorbeelden van de inrichtingstrends die wij jou graag willen presenteren. Bepaal zelf welke woningstijl het best bij jou past.

Merkenhighlights

Ben je een designfan? Wij ook! Met unieke designproducten kan je een gezellige sfeer creëren binnen jouw eigen vier muren.

Trendkleuren

Het kleurgebruik speelt een grote rol bij de inrichting. Bij Westwing kan je makkelijk ontdekken welke kleuren bijzonder populair zijn en hoe je deze met andere tinten kan combineren.

Trendmateriaal

Of het nu gaat om een moderne, natuurlijke of klassieke Skandi-look, veel interieurtrends zijn tegenwoordig gebaseerd op natuurlijke materialen. Fluweel is ook nog steeds erg populair. Dit resulteert in vele mogelijkheden voor de decoratie.

Trend meubilair

Ook als het om een huis gaat, mogen trendmeubelen en chic decoratieve objecten niet ontbreken. Wil je jouw complete inrichting afstemmen op een bepaalde trend? Of wil je gewoon een moderne nadruk leggen met een paar decoratiestukjes? Wij vertellen jou alles wat je moet weten over de mooiste trendmeubelen!Trendmateriaal

Of het nu gaat om moderne, natuurlijke of de klassieke stijl, veel interieurtrends zijn tegenwoordig gebaseerd op natuurlijke materialen. Maar fluweel is ook nog steeds erg populair.


Trendy meubels

Ook als het gaat om trends in het huis mogen trendmeubelen en trendy decoratieve objecten niet ontbreken. Of je nu je complete inrichting wilt afstemmen op een bepaalde trend of gewoon een trendy accent wilt zetten met een klein decoratiestukje – wij vertellen je alles wat je moet weten over de mooiste trendmeubelen.