Topmerken tot -70%! Registreer nu!

Trend aardetinten header
Trend aardetinten header

Trends

De nieuwste trends weerspiegelen niet allen de individuele stijl van de designers, maar ook de actuele maatschappelijke thema’s. Onze persoonlijke stijl wordt het best tot uitdrukking gebracht door middel van een eigen kleding- en woningstijl. Voor veel interieurfans staan comfort en welzijn centraal in de inrichting van een woning. Een nieuw accent kan daarentegen nooit kwaad. Misschien wil je zelfs een hele kamer of appartement een nieuwe look geven? Wij helpen jou graag met onze trendsartikelen!
Ontwerper
Wil je zien wie er achter de bekende designklassiekers zit? Bekijk onze spannende designerportretten!
Inrichtingstrends
Lagom, Wabi Sabi & Cocooning zijn slechts enkele voorbeelden van de inrichtingstrends die wij jou graag willen presenteren. Bepaal zelf welke woningstijl het best bij jou past.
Merkenhighlights
Ben je een designfan? Wij ook! Met unieke designproducten kan je een gezellige sfeer creëren binnen jouw eigen vier muren.
Trendkleuren
Het kleurgebruik speelt een grote rol bij de inrichting. Bij Westwing kan je makkelijk ontdekken welke kleuren bijzonder populair zijn en hoe je deze met andere tinten kan combineren.
Trendmateriaal
Of het nu gaat om een moderne, natuurlijke of klassieke Skandi-look, veel interieurtrends zijn tegenwoordig gebaseerd op natuurlijke materialen. Fluweel is ook nog steeds erg populair. Dit resulteert in vele mogelijkheden voor de decoratie.
Trend meubilair
Ook als het om een huis gaat, mogen trendmeubelen en chic decoratieve objecten niet ontbreken. Wil je jouw complete inrichting afstemmen op een bepaalde trend? Of wil je gewoon een moderne nadruk leggen met een paar decoratiestukjes? Wij vertellen jou alles wat je moet weten over de mooiste trendmeubelen!

Trend aardetinten header


Trendmateriaal

Of het nu gaat om moderne, natuurlijke of de klassieke stijl, veel interieurtrends zijn tegenwoordig gebaseerd op natuurlijke materialen. Maar fluweel is ook nog steeds erg populair.


Trendrapport

Onze interieurexperts vertellen je alles over de laatste trends die ze hebben gespot op het gebied van interieur en lifestyle.


Trendy meubels

Ook als het gaat om trends in het huis mogen trendmeubelen en trendy decoratieve objecten niet ontbreken. Of je nu je complete inrichting wilt afstemmen op een bepaalde trend of gewoon een trendy accent wilt zetten met een klein decoratiestukje – wij vertellen je alles wat je moet weten over de mooiste trendmeubelen.