Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Populaire producten

Ben jij, net als wij, altijd op zoek naar de laatste en mooiste interieur trends? Dan ben je hier, bij ons, op het juiste (web)adres! Van decoratieve items tot meubels, wij ontdekken en delen graag de laatste trends met jou. Zo houden we je op de hoogte van populaire producten en styling tips voor een huis dat perfect bij een interieur liefhebber past. Lees en shop je met ons mee?

Lijnen en vormen spelen al lang een rol in het interieur. Terwijl de minimalistische en moderne stijl de voorkeur geeft aan strakke, eenvoudige lijnen en meubels van plexiglas, gaan art deco of boho interieurs perfect samen met meer golvende vormen. En laat dan nou net de trend van het moment zijn: golvende vormen, die nu in bijna elke interieurstijl verwerkt worden met ronde meubels, speelse vormen en decoratieve objecten.

Zo zien we de ronde bank overal opduiken en is de asymmetrische spiegel ook helemaal in. Plaats deze populaire producten in je woonkamer en laat je betoveren door de harmonie en zachtheid van gebogen lijnen. Binnen no-time de perfecte oasis om tot rust te komen en waar iedereen zich op zijn gemakt voelt.

Mocht je de organische trend nog verder willen doorzetten en buiten naar binnen halen, dan hebben we een paar leuke accessoires voor je! Denk bijvoorbeeld aan een prachtig schelpen kussen op de ronde bank en daarnaast een kleurrijke mushroom lamp op de bijzettafel. Ook deze accessoires, die hun vorm danken aan inspiratie van de natuur, blijven niet netjes tussen de lijntjes en geven een speels en zacht randje aan elk interieur.

Populaire producten: materiaalkeuze voor gezelligheid

Het interieur draait niet alleen om kleuren, maten en vormen. Je kan ook een heel mooi contrast en gezelligheid creëren met verschillende materialen in je interieur. Zeker een aanrader als je van een minimalistische kleurenpalet houdt!

De trend materialen van het moment zijn perfect voor gezelligheid in huis. Neem bijvoorbeeld papier. We zien papieren lampen in veel interieurs terugkomen en dan vooral boven de eettafel. Geen wonder eigenlijk, omdat het materiaal het sterke licht een beetje dimt en zo eenvoudig gezelligheid aan tafel creëert. Liever toch een materiaal om in weg te kruipen? Haal dan nu een teddy stoel, en eventueel een goed boek, in huis! Het materiaal, ook wel bekend als boucle, heet natuurlijk niet voor niks teddy en is niet alleen voor stoelen maar ook voor veel andere meubels en zelfs decoratie verkrijgbaar.

De trends houden natuurlijk niet op bij vormen en materialen, we zijn nog maar net begonnen met de trend pret! Zo zijn er veel mooie, leuke en soms grappige decoratieve objecten, die zeker een momentje in de spotlight verdienen. Want wie loopt er nou een kamer binnen zonder een opmerking te maken over de unieke aap lamp die je op je dressoir hebt staan? Ook zullen de mooie en bekende gedraaide kaarsen op je salontafel veel aan bekijk krijgen. Heb je ze gekocht of gemaakt? En hoe heb je ze zo leuk gestyled? Onze tip: stijl verschillende kaarsenstandaard, kleuren en kaarsen samen voor een unieke look!

Naast de organische vormen vinden we ook steeds meer interieurs en trends die hoofden, gezichten en lichamen in hun design verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een Grieks beeld of een bloempot met gezicht. Zo geef je met deze statement pieces niet alleen je planten een persoonlijkheid maar ook je interieur extra krachten!

Net zo geïnspireerd geraakt als ons door alle populaire producten? Laat je dan inspireren door onze artikelen en registreer je op Westwing om geen enkele exclusieve deal te missen!

Witte bank met houten salontafel