Meld je aan en ontvang een € 15 voucher!

Koopgids

Heeft jouw interieur een opfrisbeurt nodig? Of ben je op zoek naar het perfecte meubelstuk of accessoire voor je interieur? En heb je hulp nodig met de keuze? In onze koopgidsen vind je antwoorden op de belangrijkste vragen voordat je de meubels en woonaccessoires waar je naar op zoek bent, koopt. Zo ontdek je bijvoorbeeld welk matras het beste bij je past en hoe je een functionele slaapbank kunt uitkiezen. Er is een koopgids voor elk meubelstuk en accessoire, ontdek ze hier!

Voordat je meubels en woonaccessoires koopt, moet je een aantal dingen in overweging nemen. Veel interieurstukken zijn groot en kunnen vaak een langere levertijd hebben, dus wel zo fijn als alles past na levering. Wij geven je graag advies en aanvullende informatie over meubels en accessoires voordat je deze koopt. Zo ontdek je in een koopgids alles over de verschillende vormen, maten, materialen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Alles wordt uitgelegd, ook met behulp van handige grafieken, product voorbeelden die je kunt shoppen en antwoorden op de veelgestelde vragen. Zo hopen we jouw koopervaring zo aangenaam en mooi mogelijk te maken.

Over welke meubels en interieur items je kunt lezen in onze gidsen? Over van alles en nog wat en dan zelfs nog eens meer! Onze koopgidsen zijn niet alleen up to date maar er worden ook steeds meer geschreven, zo houden we je op de hoogte en kunnen we je goed helpen bij het shoppen. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het bepalen van de hoogte van de eettafel en stoelen, gordijnen kiezen, vloerkleden kiezen of wijnglazen kiezen? Lees dan de koopgidsen over elk onderwerp en krijg antwoord op al je vragen. Ook geven je meer informatie over onze bestsellers, zoals de Lennon. Daarnaast kunnen we je ook meer vertellen over de beste slaapbank en de hardheidsgraad van een matras en nog veel meer. Na het lezen van een Westwing koopgids droom je gerust de nacht door!