Tuin & vrije tijd

Houd je ervan om tijd in de buitenlucht door te brengen en nieuwe vrijetijdsactiviteiten uit te proberen? In onze sectie Tuin & Vrije tijd vind je de nuttige tips, creatieve tuinideeën en suggesties voor buitenactiviteiten. Blader door onze artikels en leer hoe je een bloembed correct aanlegt, hoe je het gazon onderhoudt of hoe je een Engelse tuin ontwerpt. Zinvolle plantenkennis kan een vers gebakken hobbytuinier zeker niet schaden. En als je klaar bent met tuinieren, hebben wij een aantal spannende ideeën voor nieuwe vrijetijdsactiviteiten. Wij wensen jou veel plezier bij het ontdekken en uitproberen!

Tuintips

Een tuin hebben is leuk, maar vereist ook veel zorg en werk. Onze tips voor het bemesten en wieden zijn beproefd. Ze maken het tuinieren gemakkelijker en jouw tuin mooier. Voor een harmonieus overzicht moet je bijvoorbeeld letten op een goede verdeling van jouw bloemen en planten. Wist je al dat de keuze van de planten ook een grote invloed heeft op het effect van jouw tuin? Ontdek deze en vele andere interessante tips!

De mooiste tuinideeën

Engelse, Franse of Japanse tuin – bij ons vind je veelzijdige inspiratie en praktische stap-voor-stap instructies voor jouw droomtuin. Blader door onze suggesties en laat je inspireren door de foto’s en beschrijvingen. Met een serviesgoed wordt jouw tuin een extra leefruimte waar je kan genieten van lange zomeravonden met vrienden en familie. Plant prachtige bloembedden, leg een rotstuin aan of bouw een tuinhuisje – en geniet van de natuur!

Vrijetijdsactiviteiten

De tuin is klaar en wat nu? Geen zorgen: wij hebben de interessante ideeën ook voor je vrije tijd. In onze suggesties vind je gegarandeerd veel plezier. En het beste ervan? De meeste vrijetijdsactiviteiten kunnen ook samen met andere activiteiten worden uitgevoerd. Er zit voor iedereen wel wat bij!